Autor: Informer.rs

16.08.2021.

20:17

Foto: Starsportphoto©

Sport

NADAM SE DA SE DELIJE NEĆE LJUTITI! Panter GASI POŽAR zbog "VELEIZDAJE"!

Najzvučnije pojačanje crno-belih Kevin Panter istakao je na prvom treningu Partizana da je srećan što se vratio u Beograd. 

- Imam srpski pasoš, tako da je dobro vratiti se u Beograd. Vrlo dobro sam upoznat sa gradom. Beograd je neverovatan grad, tako da sam veoma srećan što se nalazim ovde - počeo je svoj razgovor sa medijima Kevin Panter i nastavio o očekivanjima pre početka sezone.

Informer

- Znamo da će Željko dosta toga tražiti od nas, želeće da pobedimo svaku utakmicu, baš kao što to žele svi u ovoj dvorani. Jedva čekam da treniram sa timom i trudiću se da postanem bolji iz dana u dan - poručio je Panter. 

Da li prevelika očekivanja javnosti mogu da stovre određenu dozu pritiska kod igrača Partizana? Panter smatra da to ne treba da bude kontraproduktivno i da ekipa treba samo da radi ono što najbolje zna.

- Znamo da su očekivanja velika, ali ne smemo da brinemo o tome. Treba da budemo ono što jesmo, a druge da pričaju. Za nas kao tim, mi ćemo raditi ono što je do nas.

- Uzbuđen sam što ću ih videti. Nadam se da ćemo u novu sezonu krenuti sa njima. Nisam siguran da li će biti tako ili ne, ali se nadam da će popuniti halu od prve utakmice - rekao je Kevin Panter. 

Informer

Najveće pojačanje Partizna u prošlosti je branio boje Crvene zvezde, ali kako kaže niko mu za sada nije zamerio, a nada se da će tako i ostati. 

- Aha, iz Crvene zvezde... Pa, ništa specijalno mi bivši saigrači nisu rekli što dolazim u Partizan. Pa ne znam baš za to, ali kada napravite prelaz kakav sam ja uradio... Valjda neće, ne znam - podvukao je on.