Autor: Informer.rs

18.08.2021.

18:38

Foto: Starsportphoto©

Sport

LIDEJ OTKRIO ZAŠTO JE DOŠAO U PARTIZAN! Obradović me je pozvao i ODMAH SAM SVE SHVATIO!

Crno-beli su seriju bombastičnih pojačanja otvorili sa dolaskom Kevina Pantera, a njegov doskorašnji saigrač Lidej promovisan je nekoliko dana kasnije! 

Prve impresije o Beogradu i klubu su Lideju i više nego pozitivne.

- Iako sam ovde tek ovde nekoliko dana i još uvek upoznajem grupu i nove saigrače, primećujem da su svi 'kul'. Zaista, svi su super i energija je odlična. Radujem se radu sa novim timom - rekao je Lidej u intervjuu za B92.net.

Informer

 

Jedan od ključnih razloga zašto se Zek Lidej odlučio za dolazak u Partizan je Željko Obradović...

- Koliko vidim do sada, sjajan je čovek i trener, ima svoje principe. Mnogo toga ću naučiti od njega, borićemo se za njega i verujem da ćemo zajedno ostvariti ciljeve koje ćemo zacrtati.Pozvao me je, pričao sam sa njim telefonom i on mi je saopštio kakve ima planove i koju grupu igrača će okupiti. Odmah sam shvatio da imamo iste ciljeve. Imaćemo želju za borbom i kvalitet koji će nas voditi do pobeda i, nadam se, osvajanja titula. Mislim da će biti dobro!

Informer

 

Postoje mišljenja da je Lidej napravio korak unazad u karijeri...

- Ne mislim da je to tako. Samo želim da učim od trenera Obradovića svakog dana i da pobeđujemo utakmice i na kraju podižemo trofeje! Video sam da Partizan ima veliku bazu navijača i sjajnu energiju na svakoj utakmici. Zbog toga sam uzbuđen pred početak ove sezone. Lepo je biti ovde i u gradu kakav je Beograd.

Informer

 

Na kraju je imao poruku za "grobare".

- Borićemo se. Cela ekipa će davati sve od sebe za trijumfe i sve što treba da bi se pobeđivalo. Postavili smo ciljeve visoko i borićemo se za njih- zaključio je Zek Lidej.