Autor: Informer.rs

21.08.2021.

11:09

Foto:

Sport

PARTIZAN DUŽAN SUMI! Crno-beli žele da se OTARASE Gvinejca i prodaju ga ISPOD CENE!

Kako prenosi "Mozzart sport" Partizan je rešen da se rastane sa Sumom ukoliko u Humsku stigne ponuda od najmanje 500.000 evra, a sve zbog dugovanja prema Gvinejcu. 

Budući da se na startu sezone vidi da Partizan može i bez Sume, te da se njegov status u klubu i timu Aleksandra Stanojevića drastično promenio u odnosu na prethodnu sezonu, uprava se nada da će uspeti da zaradi nešto na omalenom kreativcu i tako ga skine sa platnog spiska. 

Informer

Suma jedan od igrača sa najvećom platom u aktuelnom kadru, a ideja uprave je da samnje budžet bez obzira na ishod u revanšu sa Santa Klarom. Budući da je Gvinejac jedan od plaćenijih, a ne dovoljno iskorišćenih uprava radi na njegovoj prodaji. Nedavno je slična stvar urađena i sa ugovorom Vladimira Stojkovića. 

Ipak, veliki problem predstavlja činjenica da niko nije zaiteresovan za Sumu, odnosno da Partizan još uvek nije pregovarao sa klubovima koji žele Gvinejca u svojim redovima, ali se u Humskoj nadaju da će se u finišu prelaznor roka stvari brže odvijati. 

Informer

Partizan neće izvući 1.650.000 evra uloženih u njegov potpis iz Slovana leta 2017. Kad se dodaju bonusi i plate u protekle četiri godine koštao je crno-bele oko 3.000.000 evra. Najveći teret upravi predstavljaju dugovanja prema Sejdubi Sumi iz prethodnih sezona, a to je jedan od razloga zbog kog bi crno-beli bili voljni da ga puste i ispod cene.