Autor: Informer.rs

22.08.2021.

23:01

Foto: Starsportphoto

Sport

PARTIZAN JE NEZAUSTAVLJIV! Stanojević ODUŠEVLJEN nakon pobede!

Crno-beli deluju nezaustavljivo u domaćem prvenstvu, pet pobeda na isto toliko mečeva, gol-razlika 18:1 i prvo mesto na tabeli za izabranike Aleksandra Stanojevića. 

Bilo je teško treneru crno-belih da održi fokus igrača na utakmici sa Kolubarom budući da Partizan u četvrtak igra revanš meč plej-ofa kvalifikacija za Ligu konferencija, te da će srpskom timu biti potrebana pobeda. 

Informer

Upravo je Stanojević nakon meča u kratkim crtama sumirao utiske i istakao da je najviše zadovoljan  zbog fokusa koji su njegovi momci pokazali tokom svih 90 minuta u Lazarevcu. 

- Zadovoljan sam, momci su bili fokusirani. Poveli smo srećnim golom. Na startu meča je bio egal, moglo je da ode na obe strane, ali čestitam igračima na fokusu svih 90 minuta i pobedi - rekao Aleksandar Stanojević.

Sa druge strane, trener Kolubare nije bio zadovoljan rezultatom, ali ističe da nije imao ni prevelika očekivanja od meča sa crno-belima. 

- Nisam zadovoljan kada izgubim, ali olakšavajuća okolnost je što je to PArtizan. Prvo poluvreme smo bili dobri, rekao bih čak i egal. Drugi gol nije morao da se desi, a drugo poluvreme je Partizan demonstrirao silu. Imamo najmlađi štoperski tandem, to retko ko ima, ali ovo nije meč u kom smo se mi nadali bodovima - dodao je Dejan Đurđević.