Autor: Informer.rs

26.08.2021.

23:56

Foto: Starsportphoto

Sport

/ANKETA/OCENE/ KOLIKO PARTIZAN MOŽE U LIGI KONFERENCIJA! Zdjelar je IGRAČ za VRHUNSKE klubove!

Savršeno veče za Partizan! Odbrana bez greške, napad taktički perfektan i pobeda nad Santa Klarom 2:0 vredna evropske jeseni. Uspeli su crno-beli da se vrate iz minusa i izbore grupnu fazu Lige konferencija. 

Informer

Crno-beli deluju ozbljno na startu sezone, a pravo je pitanje koliko mogu da doguraju u Ligi konferencija. 

Ocene: 

Aleksandar Popović 7 - Imao je jedan zadatak i ozbiljan izazov, a odregovao je "kao mator". Ponovo prefektan, bez oscilacija. Utisak je da su crno-beli mnogo više dobili nego izgubili odlaskom Vladimira Stojkovića. 

Aleksandar Miljković 6,5 - U nekoliko navrata igrao na ivici rizika i kiksa, ali se izvukao. Na kraju meč trpeo je neverovatan pritisak po boku, iskobeljao se, a sve drugo se zaboravlja nakon ovako velike pobede. 

Siniša Saničanin 7,5 - Prvi gol u dresu Partizana i odmah vredan evropske jeseni! Nije mogao Saničanin bolje da zamisli početak karijere u Partizanu, odbranbeno bez greške. Rvao se sa napadačima Santa Klare, pokušavao da zaustavi nalete omalenih Brazilaca i uspeo je u svemu tome. 

Igor Vujačić 7 - Neće imati ništa protiv crnogorski reprezentativac da danas bude u senci Siniše Saničanina. Kao i ceo tim, odmereno i bez greške. 

Informer

Ivan Obradović 8 - Nezahvalan zadatak bio je da odmeni Slobodana Uroševića, a bivši bek Anderletha je to uradio sa su u Humskoj "zaboravili" da je Urošević ikada igrao beka. Brutalna partija, možda i najbolja od povratka među crno-bele. 

Miloš Jojić 8 - Još jedan od igrača koji je odigrao možda i najbolji meč od povratka. Mnogo je pretrčao, ali je bio opušteniji jer mu je leđa čuvao Saša Zdjelar. Korner kod drugog gola perfektan. 

Saša Zdjelar 10 - Kada igrač posle povrede izađe na teren i odigra ovakvu utakmicu i "desetka" je malo! Ponovo bez imalo preterivanja, sve što Partizan radi u sebi ima Zdjelara. Trčao je na sve strane, pomagao bekovima, čistio ispred štopera, otvarako kontre, kada je trebalo i "pokačio" se sa vezistama Santa Klare. 

Lazar Marković 8 - Još jednom je Marković odigrao meč nalik na one iz najboljih dana. Najopasniji po gol rivala, ali nije zapostavljao ni odbranu. 

Sejduba Suma 7,5 - Premalo je proveo na terenu da bi dobio veću ocenu, mada kako je igrao prvih pola sata mogao je daleko da dogura. 

Informer

Nemanja Jović 7,5 - Oporavio se od povrede i "uleteo u vatru" bez problema. Šteta zbog poništenog gola, ali je mladi ofanzivac Partizana možda bio i najslabija karika u timu crno-belih. 

Rikardo Gomeš 8 - Ponovo gol! To je ono zbog čega je stigao i zbog čega je omiljeni u Humskoj. Date mu milimetar prostora i odmah je golman u opasnosti. Danas je bio precizan iz penala i "otvorio meč".