Autor: Informer.rs

28.08.2021.

15:40

Foto:

Sport

EVO KOLIKI JE BUDŽET PARTIZANA! Mijailović OBJAVIO koliko vredi SKUPOCENI tim crno-belih!

Posao koji je Partizan uradio u toku prelaznog roka teško da je mogao da bude bolji. Crno-beli su doveli ozbilje igrače i spremni su za napad na najviše domete. 

Ipak, vremenom se u javnosti stvorila polemika o budžetu koji imaju crno-beli za ovu sezonu, a prvi čovek kluba Ostoja Mijailović oglasio se za "24sedam" i otkrio sa koliko novca raspolaže Partizan. 

- Zbog zabrinutosti dela javnosti, iznosim informaciju da je budžet KK Partizan za prvi tim, igrače mlađih kategorija i stručni štab oko 6.000.000 evra! Što je manje-više u okvirima onoga što smo imali i prethodne dve sezone - rekao je Mijailović. 

Informer

Naravno, Mijailović je zadržao pravo da ne govori o platama pojedinaca. 

- Ali… Pojedinci su se izgleda zabrinuli, pa se razmeću ciframa po društvenim mrežama ili kroz medije. Neću da govorim pojedinačno o platama igrača, nepristojno je prema njima i njihovim porodicama… Ali moram da istaknem, da je novac odlučujući faktor, ne bi Partizan bio prvi izbor našeg trenera niti novih igrača. To je svakome ko iole prati sport i ima dobru nameru jasno. Ali ima puno onih koji iz svojih nekih računica nemaju dobru nameru - dodao je on.