Autor: Informer.rs

08.09.2021.

21:22

Foto: Starsportphoto©

Sport

NOVO POJAČANJE U HUMSKOJ!? Stigao TALENAT iz Sportinga! Stanojević ODLUČUJE! /VIDEO/

Prva faza takmičarske godine završena je bez greške u Humskoj, a Aleksandar Stanojević i njegovi igrači naporno rade na spremanju nastavka sezone, kako u Evropi tako i u domaćem prvenstvu. 

Poslednjih dana crno-beli su dobili dva velika pojačanja pošto su u Beograd stigli Nemanja Miletić, ali i Kvinsi Menig, a po svemu sudeći moglo bi da bude još pojačanja do kraja prelaznog roka. 

Novo lice prisutno je na treninzima, a reč je o fudbaleru iz Severne Makedonije Dimitru Mitrovskom koji ima priliku da se nametne treneru Stanojeviću i ubedi ga da treba da ostane sa crno-belima. 

Makedonac ima 22 godine i slobodan je igrač, a pokriva pozicije u napadu, kao i iza napadača. Ipak, pitanje je koliko će moći da se pokaže budući da je potpuno fizički nespreman stigao među crno-bele koji su u punom takmičarskom ritmu .

Mitrovski je ponikao u Rabotničkom, ali ga je kao velikog talenta pokupio Sporting iz Lisabona gde je proveo naredne tri godine, ali se među Lavovima nije najbolje snašao i nastupao je samo za "B" tim.