Autor: Informer.rs

09.09.2021.

20:19

Foto: Starsportphoto

Sport

SUMA STIGAO U BEOGRAD! Gvinejac proživeo pravu DRAMU u Africi!

Prethodne nedelje odjeknula je vest da je Suma zarobljen u rodnoj Gvineji sa ostalim fudbalerima nakon što je u toj državi izbio građanski rat, a svi avioni istog momenta prizemljeni. 

Strepeli su svi u Humskoj kakva je situacija sa Sumom koji je u tom momentu bio na okupljanju reprezentacije i spremao se za duel sa Markom koji je zbog haosa odložen. Nekoliko dana trajala je agonija, a onda je engleski Liverpul uspeo da nagovori tamošnje vlasti da puste fudbalere iz zarobljeništva. 

Informer

Nabi Keita je želeo da povede čitavu reprezentaciju, ali to nije bilo moguće te su sa njim put Liverpula krenula još šestorica među kojima je bio i Sejduba Suma, na veliku sreću. 

Gvinejac je danas, napokon, doputovao u Beograd i priključio se crno-belima, a po dolasku u Humsku, vidno uznemiren je dao kratku izjavu za klupski sajt. 

- Zahvaljujem se svima koji su pitali i brinuli za mene i moju porodicu. Svi su na sigurnom i hvala Bogu ja sam sada u Beogradu. Svakako nije bilo prijatno iskustvo, ali se nadam da će sve biti dobro - rekao je Suma po dolasku u Beograd.