Autor: Informer.rs

15.09.2021.

10:33

Foto: partizan.rs/Miroslav Todorović

Sport

IGRAJU NA KIPRU, MISLE NA ZVEZDU! Stanojević najavljuje ofanzivu, do detalja skenirao rivala!

Aleksandar Stanojević je na put poveo 23 fudbalera, 20 igrača i tri golmana, koji će konkurisati za sastav ekipa u duelu sa pomenutim kiparskim klubom.

- Idemo na Kipar kako bismo odmerili snage sa direktnim konkurentom za prolazak u narednu rundu takmičenja. Analizirali smo ih, gledali niz utakmica i idemo potpuno spremni na duel sa Anortozisom - kazao je treenr Aleksandar Stanojević pred put.

Kiparski klubovi, među njima i Anortozis, nepoznanica su za srpsku javnost, ali ne i Anortozis za crno-bele.

Informer

Crno-beli otputovali na Kipar

- To je činjenica, ali to nije važno, jer su nama dobro poznati pošto smo se temeljno bavili njima. Igraju sa četiri defanzivca u poslednjoj liniji, imaju i veoma iskusnog napadača, snažnog, visokog, dosta internacionalaca u svojim redovima, koji znaju da igraju. Videćemo i kakva će i atmosfera biti, da li će ih navijači nositi. Ne zanemarujemo činjenicu da iskustva naših klubova na  Kipru minulih godina nisu bila dobra, pa ulazimo u meč maksimalno oprezni. Pokušaćemo da igramo ofanzivno protiv Anortozisa, sa ofanzivnim sastavom, a da li ćemo se nameti to ćemo da vidimo.

Informer

 

Samo tri dana posle meča u Ligi konferencija, Partizan očekuje večiti derbi protiv Crvene zvezde.

- Moraćemo nekoliko igrača da rotiramo, imamo mečeve na tri dana i gledaćemo da sastav iskombinujemo računajući oba meča koja slede.