Autor: Informer.rs

15.09.2021.

18:28

Foto:

Sport

LESOR ISPALIO CRNO-BELE!? Partizan poslao UGOVOR, Francuz vratio prazan papir!?

Spremala se još jedna detonacija u košarkaškom svetu u ABA ligi i dolazak bivšeg centra Crvene zvezde Matijasa Lesora u redove najvećeg rivala Partizana, ali od tog posla kako stvari stoje neće biti ništa!

Lesor je prošlog meseca bio na korak od povratka u Crvenu zvezdu koja mesecima traga za pojačanjem ispod koša. Francuz je bio idealan i glavni kandidat, ali su njegovi finansijski prohtevi bili daleko iznad mogućnosti crveno-belih. Pojačavao je srpski šampion ponude, ali ni to nije odgovaralo Lesorovim zastupnicima i do dogovora nije došlo. 

Samo dve nedelje kasnije, po informacijama "Mozzart sporta" Lesor se javio Crvenoj zvezdi u nameri da ponovo pregovaraju. Ipak, haos koji je poslednjih dana vladao u klubu sa Malog Kalemegdana nije otvorio dovoljno prostora za pregovore, a posao je i drugi put propao. 

Informer

Idealnu situaciju video je Partizan i pokušao da prigrabi Lesora u svoje redove budući da i crno-beli traže adekvatno pojačanje nakon rastanka sa Vilom Mozlijem. Crno-beli su otiši korak dalje, spremili i poslali ugovor Lesoru, ali je Francuz odlučio da ga odbije i ne napravi "greh" te pređe u redove najvećeg rivala. 

Ipak, do početka nove sezone ostalo je sasvim dovoljno vremena da se stvari ponovo promene. Poznato je koliko je transfer period promenljiva stvar, a korenite promene i neočekivani dogovori mogući su u svakom trenutku, ali bar za sada Lesor se neće vratiti u ABA ligu.