Autor: Informer.rs

15.09.2021.

21:45

Foto: Starsportphoto

Sport

PARTIZANOV TIM ZA ANORTOZIS! Menig STARTER na KIPRU!

Idealan start nove sezone za tim iz Humske sigurno je pojačao apitete svih u Partizanu. Nakon osam pobeda u Superligi Srbije, došlo je vreme i za evropsku premijeru u novoformiranom takmičenju UEFA - Ligi konferencija. 

Partizan je prošako kroz paklene kvalifikacije, nije srpski vicešampion imao sreće na žrebu, a na putu ka grupnoj fazi morao je da eliminiše ruski Soči i portugalsku Santa Klaru. 

Za razliku od kvalifikacija Partizan je imao dosta sreće na žrebu za grupnu fazu, a sutra uveče ih čeka premijera na Kipru protiv tamošnjeg velikana Anortozisa koji se prošle sezone borio za titulu. 

Informer

Poznato je da je prva utakmica od izuzetne važnosti u svakom takmičenju, a Aleksandar Stanojević će sutra biti lišen pomoći jednog od najboljih igrača u sezoni Danila Pantića koji je obnovio povredu koja ga je mučila i pred dvomeč sa Santa Klarom. 

Nema sumnje da će na golu biti Aleksandar Popović, dok će odbranbeni bedem činiti Aleksandar Miljković, Siniša Saničanin, Igor Vujačić i Slobodan Urošević koji je odradio suspenziju zbog žutih kartona u kvalifikacijama. 

Potencijalni sastav Partizana za Anortozis: Popović - Miljković, Saničanin, Vujačić, Urošević - Zdjelar, Šćekić - Marković, Natho, Menig - Rikardo.