Autor: Informer.rs

15.09.2021.

19:02

Foto: Informer

Sport

REMI JE ZADOVOLJAVAJUĆI REZULTAT, ALI GA NE BIH POTPISAO! Stanojević strahuje zbog tradicije!

Partizan se nakon pauze vraća na evropsku scenu, a crno-beli će prvi meč u grupnoj fazi Lige konferencija igrati na Kipru protiv Anortozisa sutra od 21 čas. 

Trener Aleksandar Stanojević imao je manjih kadrovskih problema pred sutrašnji meč, a sa timom nisu otišli Danilo Pantić, Sejduba Suma i Nemanja Miletić, dok se ekipi pridružilo poslednje pojačanje Kvinsi Menig. 

Informer

- Srećni smo i zadovoljni što smo opet deo međunarodne scene. Čeka nas težak meč, ali daćemo sve od sebe da se u Beograd vratimo sa pozitivnim rezultatom. Cilj nam je da prezimimo u Evropi i učinićemo sve da to ostvarimo - rekao je Stanojević na konferenciji u Nikoziji. 

Novinare je zanimalo da li će Partizan ići na pobedu po svaku cenu ili će biti zadovoljni i sa remijem. 

- Remi je zadovoljavajući rezultat, ali ne bih ga potpisao. Ići ćemo na pobedu! Poslednja dva puta Partizan je poražen na Kipru, prošle godine i Zvezda. Znamo da ovde nije lako pobeđivati, zato ne možemo nikome da pretimo. Pozitivan rezultat je i kada ne izgubite. Mi ćemo pokušati da dobijemo, želimo da nametnemo naš stil, a videćemo da li ćemo u tome uspeti. Izvešćemo ofanzivan tim od starta, pokušaćemo da ugrozimo protivnika na naš način - podvukao je Stanojević. 

Informer

Jedan od lidera tima je bivši vezista Borusije Dortmund Miloš Jojić, a vezista Partizana otkrio je da se nada dobrom prekidu na sutrašnjem meču. 

- Jedan cilj smo ostvarili samim ulaskom u grupnu fazu. Treba da se fokusiramo na našu igru, u dobrom smo naletu. Za razliku od Portugala i Rusije, ovaj put nam nije teško pao, tako da spremni čekamo meč. Radimo dosta na prekidima, to nam je važan segment, bilo bi lepo da se ukaže i sutra veče neka prilika da zapretimo protivniku na taj način - rekao je Jojić.