Autor: Informer.rs

16.09.2021.

21:01

Foto: Starsportphoto

Sport

PARTIZAN SRUŠIO PRVAKA EVROPE NA OPROŠTAJU NOVICE VELIČKOVIĆA! Grobari "PROGUTALI" Efes u Beogradu!

Kraj Novice Veličkovića kao da je najavio novi početak Partizana! Crno-beli su u krcatoj "Štark areni" srušili prvaka Evrope Anadolu Efes na oproštaju legendarnog kapitena - 92:85. 

Iako je meč bio revijalnog ili prijateljskog karaktera, borbe i žara nije falilo na terenu. Od prvog do poslednjeg minuta crno-beli i Efes su se borili za pobedu, a četa Željka Obradovića trijumfom je najavila velike domete ove sezone. 

Informer

Prvu četvrtinu obeležila je "karnevalska" atmosfera, ali je drugi kvartal doneo je nešto tvrđu igru, ali je Partizan uspeo da stekne minimalnu prednost pred veliki odmor. 

Drugo poluvreme bilo je spektakularno! Razigrali su se Rade Zagorac i Jam Madar, a tačku na meč stavio je Zek Ledej sjajnim zakucavanjem. 

Kapiten Zagorac postigao je 15 koševa, po 14 su ubacili Ledej i Jam Madar, dok je Kevin Panter stao na 12. Sa druge strane, Vasilije Micić postigao je 16, dok je Filip Petrušev dodao 15. 

Informer

Nažalost, meč je obeležila i povreda Alena Smailagića koji se nije vraćao na teren nakon što je stradao zglob prilikom doskoka.