Autor: Informer.rs

17.09.2021.

07:02

Foto: Starsportphoto

Sport

VUJOŠEVIĆ EMOTIVAN POSLE OPROŠTAJA VELIČKOVIĆA! On je DOTAKAO VRH! Ime će mu biti upisano zlatnim slovima na ploči zaslužnih!

Crno-beli su u krcatoj "Štark areni" srušili prvaka Evrope Anadolu Efes na oproštaju legendarnog kapitena!

Sve je prštalo od emocija, a mnoga velika imena Partizana, došla su na meč da pozdrave Novicu Veličkovića i daju mu podršku!

Informer

 

Trener koji ga je uveo u prvi tim Partizana i sa kojim je stasao u sjajnog košarkaša, DUško Vujošević, govorio je o njemu sa pregršt epiteta,,,

- Fizičke nedostatke je nadoknadio odličnim smislom za igru. Zaraznim pobedničkim karakterom koji je prenosi na celu ekipu napravio je veličanstvenu karijeru. Značajnu za Partizan - rekao je Vujošević i dodao:

Informer

 

- Kada dođe ovakav dan, da se oprašta od košarke iz bioloških razloga, veličanstveno je, jer je dotakao vrh. Sa druge strane, svima nama koji ga volimo i znamo koliko je uložio je i tužno. Ako se jednog dana bude stavljala ploča sa imenima ljudi zaslužnim za uspehe Partizana, njegovo ime će na njoj biti upisano zlatnim slovima.

Informer

 

I Uroš Tripković je imao samo reči hvale za Veličkovića:

- Prelep je osećaj, Novica je zaslužio sve ovo. Igrali smo zajedno pet ili šest godina. Super smo drugari i drago mi je što je imao ovakav ispraćaj. Pamtiću ga uvek po energiji koju je pokazivao na terenu - rekao je posle utakmice Uroš Tripković.