Autor: Informer.rs

26.09.2021.

22:49

Foto: Starsportphoto

Sport

STANOJEVIĆ POZVAO GROBARE DA UŽIVO PRIČAJU! Trener Partizana u utorak odgovara na pitanja navijača

Partizan je u 11. kolu Superlige sa ubedljivih 5:0 srušio subotički Spartak.

Odlično smo odigrali. Fenomenalno, posebno u napadu. Bili smo fokusirani od prvog do poslednjeg minuta - rekao je Stanojević posle meča.

Potom se obratrio navijačima.

Hvala navijačima koji su nam dali pozitivnu energiju, nije lako odlučiti se da u nedelju u osam uveče dođeš na stadion - dodao je strateg "parnog valjka".

Informer

Aleksandar Stanojević u naletu emocija

Takođe, Stanojević je dodao i da će u utorak 28. septembra od 14 časova održati tribinu za sve navijače Partizana starije od 16 godina koji žele da komuniciraju sa njim.

Želeo bih da pozovem sve navijače Partizana da učestvuju u tribini koju ću organizovati. Svako će imati pravo da me pita šta god poželi, sva ona pitanja koja kruže na internetu, teorije zavere i sve što ih muči, mogu da me pitaju i da imamo jednu interaktivnu komunikaciju. Važno je samo da budu u crno-beloj opremi. Spreman sam da im sve odgovorim. Bitno je da imaju više od 16 godina, jer je to ozbiljna stvar - rekao je Stanojević, pa dodao:

Još jednom pozivam sve koje interesuje nešto vezano za mene i igrače. Ljudi koji pišu na forumima i na društvenim mrežama mogu doći i postaviti pitanja da im sve razjasnim i da mogu da imaju odgovor sa moje strane, da ne bi sami donosili zaključke o nekim stvarima.

Trener vicešampiona Srbije je dodao da će u ponedeljak objaviti gde tačno će tribina biti održana.

Informer

Pozdrav Vladimira Buača i Aleksandra Stanojevića pre meča u Humskoj

Sa druge strane, šef struke Spartaka Vladimir Buač nije bio raspoložen.

Ovo je bila naša najslabija partija, dok je Partizan bio više nego dobar. Zasluženo su pobedili, rezultat je bio realan. Uh, baš težak dan na poslu. Ovakve stvari više ne smeju da nam se ponove - kazao je Buač.