Autor: Informer.rs

28.09.2021.

16:26

Foto: Starsportphoto

Sport

PRIČAO O DERBIJU! Stanojević na poluvremenu rekao igračima da neće pobediti

Šef struke crno-belih je održao tribinu pred navijačima, a između ostalog je pričao i o pomenutoj utakmici sa najvećim rivalom.

- Ne sporimo Zvezdi ništa, igraju Evropu. Nijednog trenutka nisam sporio to. Sporio sam nenormalnost da u 4 sezone izgubiš 4 utakmice. Kad vodite 1:0, a ne daš drugi gol, to je strahovit psihološki pritisak. A onda ovi drugi nemaju šta da izgube i krenu napred. Oni su bili zreli da prime drugi gol - kazao je Stanojević pred Grobarima.

Informer

Aleksandar Stanojević u razgovoru sa Grobarima

Nastavio je u istom ritmu.

- Rekao sam im ako ne damo drugi gol, na poluvremenu sam im rekao, da nećemo pobediti utakmicu. Mi smo na 1:0 napadali, imali smo situacije. Nismo se pitali samo onaj prvi deo meča, posle toga jesmo - dodao je on.

Navijače je potom o toj utakmici zanimalo i da li je Slobodan Urošević priznao ili demantovao da je napravio faul kod poništenog gola Rikarda za 2:0.

Lično ga nisam pitao. Meni je pre bio faul nad Vujačićem pre postignutog gola, a ovo za Uroševića... Pitaću ga pa ću reći na konferenciji za medije - zaključio je strateg "parnog valjka".