Autor: Informer.rs

30.09.2021.

20:41 >> 20:08

Foto: Starsportphoto

Sport

MARKOVIĆ vozio PARNI VALJAK do pobede! HITNA POMOĆ ULETELA NA TEREN NA POZIV SPIKERA, IGRAČ U BOLNICI! /VIDEO/

Izuzetno loše ušao je Partizan u meč sa estonskim timom i ruku na srce, gost je bio bliži vođstvu! Mogla je već u 7. minutu Flora da iskoristi smušenost odbrane crno-belih, ali na sreću po Stanojevićeve izabranike to se nije desilo ni tada, ni par minuta kasnije!

Vasiljev i Aliku su imali lepe šanse da dovedu svoj tim u vođstvo, ali kako to u fudbalu obično biva, kada to nisu iskoristili - usledila je kazna! 

Informer

Starsportphoto

 

U 19. minutu išao je Rikardo Gomeš jedan na jedan, stvorio sebi prostor i šutirao! Uspeo je golman Flore da zaustavi udarac najboljeg strelca Partizana, ali je samo odbio loptu do Lazara Markovića koji je iz peterca glavom zatresao mrežu! Tada je Partizan preuzeo konce u svoje ruke, a kapiten crno-belih je i duplirao prednost i omućio svom timu da opušteno ode u svlačionicu! 

U 41. minutu je sa desnog krila u sredinu protutnjao Lazar Marković, dugo je vukao loptu i opalio sa ivice šesnaesterca. Ona je na putu do gola zakačila jednog igrača Flore, promenila pravac i prevarila golmana.

Informer

 

Sjajana šansa za Partizan viđena je 52. minutu, mogao je Marković i do het-trika, ali mu je pobegla lopta i izuzetno loše je šutirao! Uzvratio je iskusni Vasiljev i šutirao sjajno u donji desni ugao, a Popović je odlično reagovao!

U 70. minutu muk na stadionu! Ostao je da leži na travi Sepik! Oficijalni spiker je apelovao da hitna pomoć uđe na teren i pomogne lekarskom osoblju Flore.Četiri minuta ležao je na terenu Sepik i odmah je odvezen u bolnicu! Još uvek se ne zna uzrok svega što se desilo, ni stanje igrača!

Informer

 

Na kraju zaslužena pobeda Partizana i lidrska pozicija na tabeli zbog bolje gol razlike od Genta! Partizan ima 4:0, a Belgijanci 3:0!

Partizan je u prvom kolu pobedio kiparski Anortozis i pobedom protiv Flore napravio je ogroman korak ka prezimljavanju u Evropi. 

PARTIZAN - FLORA 2:0 (2:0)

STADION: Partizana                 SUDIJA: Julian Vajnberger

Strelci: Marković 19, 41

PARTIZAN (4-2-3-1): Popović – Živković, Vujačić, Miletić, Obradović – Zdjelar, Jojić (od 84. Šćekić) – Marković (od 84. Holender), Natho (od 63. Pantić), Menig (od 62. Jović) – Rikardo (od 89. Terzić). Trener: Aleksandar Stanojević.

FLORA (4-3-2-1): Igonen – Lilander (od 46. Kalaste), Sepik (od 74. minuta Purg), Kusk, Luka – Sumets, Vasiljev, Pum (od 89. Šejn) - Zenjov, Ojama (od 70. Kuraksin) – Aliku (od 70. Miler). Trener: Jirgen Hen.

Trener: Jirgen Hen.

UŽIVO

TOK MEČA

Drugo poluvreme:

90. minut - Igraće se još osam minuta u Humskoj! 

82. minut - Dvostruka izmena u Partizanu! Strelac oba gola Lazar Marković i Miloš Jojić napustili su teren, a ušli su Aleksandar Šćekić i Filip Holender!

81. minut - Ne vodi samo Partizan 2:0! I Gent je duplirao prednost nad Anortozisom! Kums je bio precizan!

76. minut - Prvi žuti karton na meču dobio je Danilo Pantić! Zakasnio je i nepotrebno povukao rivala.

74. minut - Posle četiri minuta je nastavljen meč! Štopera Sepika je vozilo hitne pomoći odvelo u bolnicu! Zamenio ga je Purg.

Informer

 

70. minut: Kuraksin i Miler su u igri, a teren su napustili Ojama i Aliku. Ostao je da leži na travi Sepik! Oficijalni spiker je apelovao da hitna pomoć uđe na teren i pomogne lekarskom osoblju Flore.

Informer

 

66. minut - Iskosa sa leve strane izveo je slobodnjak Vasiljev, nije to bilo loše,  ali je Popović bio na pravom mestu...

62. minut - Kvinsi Menig i Bibras Natho su napustili meč, a na terenu su Nemanja Jović, odnosno Danilo Pantić 

59. minut - Odlično je iskusni Vasiljev šutirao u donji desni ugao, a Popović je sjajno reagovao!

52. minut - Sjajana šansa za Partizan, mogao je Marković i do het-trika, ali mu je pobegla lopta i izuzetno loše je šutirao!

Informer

 

46. minut - Trener Jirgen Hen izveo je Lilandera, a umesto njega je na terenu Kalaste.

Kraj prvog poluvremena! Partizan vodi 2:0 protiv Flore, dok Gent ima minimalnu prednost protiv Anortozisa (autogol Korera). 

Prvo poluvreme:

45. minut - Sjajno je Menig pronašao Rikarda, koji je odlično  šutirao, ali lopti je malo falilo da pronađe put do gola! 

Informer

 

41. minut - GOOOOL! Ponovo Lazar Marković - 2:0! Sa desnog krila u sredinu je protutnjao Lazar Marković... Dugo je vukao loptu i opalio sa ivice šesnaesterca. Lopta je na putu do gola zakačila jednog igrača Flore, promenila pravac i prevarila golmana.

34. minut - Lepo je Flora organizovala napad i ponovo je bila opasna po gol Partizana! Od svega korner...

30. minut - Natho je proigrao Meniga odlično, ali je ovaj levom nogom iskosa šutirao loše.

26. minut - Odlično je Flora ušla u meč, ali posle gola Markovića je pao estonski tim... Konsolidovao se potpuno tim Aleksandra Stanojevića!

24. minut - Oslobodili se Partizan posle vodećeg gola i sve više liče na tim koji blista ove sezone! Lazar marković je proigrao Miloša Jojića, uspeo je vezista da zavrne u šesnaesterac, a šutirao je glavom Rikardo Gomeš - preko gola!

19. minut - GOOOOL! Lazar Marković je strelac! Išao je Rikardo Gomeš jedan na jedan, stvorio sebi prostor i šutirao! Uspeo je golman Flore da zaustavi udarac najboljeg strelca Partizana, ali je samo odbio loptu do Lazara Markovića koji je iz peterca glavom zatresao mrežu!

16. minut - Šalje Miloš Jojić loptu visoko preko gola... Imao je boljih rešenja.

9. minut - Sada je i Aliku imao šansu! Mora Partizan da se probudi! Podsetimo, Rauno Sapinen je ostao kod kuće, a on je udarna igla gostiju! Nije doputovao u Srbiju, a razlog je povreda ramena koju je zadobio na poslednjoj utakmici.  Uspeo je da postigne 26 golova na 31 utakmici ove sezone na svim frontovima!

8. minut -  Vasiljev je imao mnogo vremena da se namesti, gađao je gornji levi ugao i imao je Partizan sreću... malo pored gola je završila ta lopta!

Informer

 

7. minut - Umalo da Flora iskoristi smušenost odbrane Partizana!

5. minut - Partizan ima posed, diktira tempo ali za sada nije bilo opasnosti ni po jedan gol...

Informer

 

1. minut - Počeo je meč! Prisustvuje 5.845 navijača

18:41 - Uskoro počinje meč u Humskoj pred solidno popunjenim tribinama...

17:35 - I druga utakmica u ovoj grupi, između Genta i Anortozisa, takođe se igra od 18.45.

17:33 - Defanzivac Partizana Siniša Saničanin propustiće duel zbog povrede.

17.30 - Dobrodošli na Informerov lajv blog utakmice Partizan - Flora.