29.10.2021.

10:06

Foto: Starsportphoto©

Sport

NATHO POSLE DVA GOLA METALCU! Niko neće moći da nas pobedi

- Postigao sam dva gola, ali ono što je najvažnije je da nastavimo da pobeđujemo. Biće sve teže i teže, ali moramo da budemo koncentrisani na sebe, da se držimo zajedno i da pobeđujemo u utakmicama i kada ide teško - rekao je Natho, prenosi klub.

Fudbaleri Partizana pobedili su juče Metalac sa 3:1, u zaostalom meču petog kola Super lige Srbije, a strelac drugog i trećeg gola bio je upravo Natho.

- U drugom poluvremenu smo stvarali više šansi. Posle trećeg gola mogli smo da postignemo još jedan ili dva pogotka, ali svakako je najvažnije da smo pobedili i da smo i dalje na prvom mestu - rekao je on.

Crno-beli su upisali 13. pobedu od početka šampionata i prvi su na tabeli sa 40 bodova, odnosno imaju osam bodova više od Crvene zvezde koja ima meč manje.

- Imamo osam bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani tim. Želimo da nastavimo još bolje i da ostanemo na prvom mestu. Koncentrišemo se samo na sebe jer znamo da, ako nastavimo dobro da igramo, niko neće moći da nas pobedi - rekao je Natho.

Informer

Bibras Natho

Partizan će borbu za titulu nastaviti već u nedelju, kada će dočekati ekipu Čukaričkog.

- Još od prve utakmice u sezoni igramo na svaka 3-4 dana. To je naš posao. Imamo veliki tim sa 25 igrača, možemo da ih rotiramo. Svako ko igra se mora boriti za bodove, moramo umeti da igramo i u Evropi i u ligi - rekao je Natho.

Strelac prvog gola na jučerašnjem meču protiv Metalca, Rikardo Gomeš je rekao da njegov tim nije dobro počeo utakmicu, da nije bio dovoljno agresivan, ali da je u drugom poluvremenu više napadao.

- Nemamo vremena za odmor, već u nedelju igramo novu utakmicu. Moramo da zaboravimo ovu utakmicu, odmorimo se i pripremimo se za sledeću. I sledeći meč je veoma važan, kao i ostali, moramo se boriti do kraja - rekao je Gomeš i istakao da crno-beli ne smeju da se opuste.

- U fudbalu se stvari brzo menjaju i moramo da nastavimo da se borimo. Najvažnije je da na svakom meču osvojimo tri boda - zaključio je on.