29.10.2021.

14:32

Foto: Starsportphoto

Sport

PRED GOSTOVANJE U ČAČKU! Obradović zna šta Partizan mora da radi kako bi pobedio

- Spremamo se za Borac koj igra izuzetno agresivno, pogotovu u dvorani kraj Morave. Znamo dosta o njima, mislim da smo spremni i treba da igramo na nivou kako smo igrali u prethodnim utakmicama, pogotovo u odbrani, a da onda koristimo kvalitet koji imamo u napadu - rekao je Obradović, prenosi klub.

Košarkaši Partizana gostuju u subotu čačanskom Borcu, u utakmici šestog kola ABA lige.

Crno-beli su, posle pet odigranih kola, jedini neporaženi u regionalnom takmičenju, dok Borac ima dve pobede i tri poraza.

Informer

Željko Obradović objašnjava neke stvari Aleksi Avramoviću

Bek Partizana Aleksa Avramović je, pred duel sa ekipom Borca u svom rodnom gradu, rekao da je to klub koji nosi u srcu i odakle je otišao u inostranstvo.

- Posebne emocije osećam što ćemo sutra igrati protiv njih. Sjajan su tim koji je predvodjen odličnim trenerom Markom Marinovićem sa kojim sam prijatelj i nekim igračima sa kojim sam igrao pre pet-šest godina - rekao je Avramović.

- Očekuje nas tvrda utakmica, biće puna hala koja će bodriti Borac, a mi ćemo znati kako da na to odgovorimo. Onaj pristup koji smo imali protiv Turk Telekoma, Hamburga i Krke, to je recept za Borac i svaki tim protiv kojeg budemo igrali - dodao je on.

Utakmica se igra u subotu od 19 časova.