Autor: Informer.rs

25.11.2021.

18:56

Foto: Starsportphoto

Sport

/ANKETA/OCENE/ MOŽE LI PARTIZAN DO EVROPSKOG PROLEĆA!? Rikardo i Menig "ostali" u BEOGRADU! Nosioci PODBACILI protiv Flore!

Crno-beli su tražili pobedu u Estoniji za proleće u Ligi konferencija, ali su upisali drugi poraz u grupi B. Domaći tim do prve pobede u Ligi konferencija došao je golom Martina Milera u 44. minutu i tako ostali u trci za evropsko proleće.

Sa druge strane, Partizan će pred svojim navijačima morati da savlada Anortozis kako bi izborili vizu za proleće u Ligi konferencija! 

Aleksandar Popović bez ocene - Sve što je bilo do njega uradio je, kod gola Flore nije mogao ništa. 

Aleksandar Miljković 5 - Jedan izlet na polovinu rivala u prvih deset minuta i kraj utakmice za Miljkovića. Sve što može da se kaže za njega važi i za većinu tima. Bezidejan, usporen, nedorečen! 

Nemanja Miletić 6 - Ispao je jednom u prvom poluvremenu, ali Flora to nije iskoristila. Sat vremena kasnije herojski je zaustavio Lilandera i sačuvao "nadu" da Partizan može do boda. 

Siniša Saničanin 6 - Jednom je puka odbrana i tu se meč završio! 

Slobodan Urošević 5,5 - Malo posla u odbrani nije uspeo da pretoči u napadačke akcije. Retko u naletu iako je protiv sebe imao ofanzivno "nezainteresovanog" rivala, posebno u drugom poluvremenu koje je igrao sa "čalmom" budući da mu je arkada pukla u finišu prvog dela. Gol ne ide na njegovu dušu, nije bio na terenu u tim momentima. 

Aleksandar Šćekić (do 57. minuta ) 6 - Nije Flora protivnik protiv kog Šćekić može da pokaže svoj najveći kvalitet - defanzivu! Jurili su vezisti estonskog šampiona Zdjelara, te je lopta bila često u nogama Crnogorca, nije to njegov stil igre. 

Informer

Saša Zdjelar 6,5 - Ponovo je bio motor ekipe, ali nije uspeo sam da povuče ostatak tima. Kako je utakmica odmicala sve više se "utapao" u sivilo, a sve je rezultiralo lošim potezom sredinom drugog poluvremena kada je Sapinen mogao da reši pitanje meča. Ipak, uspeo je Zdjelar da se iskupi i zaustavi ponajboljeg igrača domaćina. 

Nemanja Jović (do 57. minuta ) 6 - Iako je talentovani fudbaler Partizana odigrao izuzetno slab meč, nije zaslužio katastrofalne ocene kao ostatak ofanzivnog dela tima. Najčešće je pokušavao i pretio Flori, u prvom poluvremnu dobro otvorio kontru za crno-bele, ali nije bilo dovoljno. 

Danilo Pantić (do 57. minuta ) 5,5 - Dobio je ulogu da zameni Bibrasa Natha i nije uspeo. Pantićeva kreacija i lucidnost morala je večeras da prelomi i otvori utakmicu. 

Kvinsi Menig (do 57. minuta ) 5 - Stigao je Kvinsi Menig kao veliko pojačanje u Partizan, ali se posle skoro četiri meseca nije pokazao tako. Ponovo je dobio prednost u odnosu na konkurenciju i ponovo nije ispoštovao Stanojevića. Večeras je redovno imao "potez više" i to je koštalo crno-bele. 

Rikardo Gomeš (do 74. minuta ) 5 - Da nije bilo televizijskog prenosa teško da bi iko primetio najboljeg strelca Partizana u Estoniji. Deluje da se Gomeš nije pojavio u Talinu, a sve se odrazilo na bolan poraz crno-belih. Više od 70 minuta mučio je i sebe, ali i svoje saigrače...

Informer

Izmene: 

Lazar Pavlović (od 57. minuta) 5 - Ušao zbog dobre partije protiv Vojvodine, ali za nešto više od pola sata nije pipnuo loptu. 

Lazar Marković (od 57. minuta/do 82. minuta) - Poraz jeste bolan, ali povreda Lazara Markovića još veći je razlog za brigu u Humskoj! Ušao je kapiten, razmrdao tim, stvorio nekoliko šansi, a potom zbog povrede ranije završio meč. Informacije iz Talina su da je u pitanju povreda ključne kosti...

Miloš Jojić (od 57. minuta) - Uz Markovića najbolji igrač Partizana na večerašnjoj utakmici. 

Aleksandar Lutovac (od 57. minuta) - Počeo sa mnogo želje i motiva, ali se sve to brzo raspalo. 

Marko Milovanović (od 74. minuta) - Premalo vremena za konkretan učinak.