Autor: Informer.rs

25.11.2021.

20:57

Foto: Starsportphoto©

Sport

Počele su kalkulacije! EVO ŠTA JE NEOPHODNO PARTIZANU!

Velika sreća za srpski klub je ta da ima lepu zalihu, ali  Kiprani od 21.00 igraju protiv Genta u Nikoziji i pobedom bi došli do petog boda kao i današnji dželat crno-belih, dok Partizan ima sedam.

Gent šta god da uradi protiv Anortozisa ili Flore u poslednjem kolu, biće prvi u grupi B i igraće u osmini finala Lige konferencija!

Informer

 

Sada je jasno da će u borbi za drugo mesto i šestaestinu finala Partizan morati i te kako da se pomuči, iako je trenutno u sjajnoj poziciji!  Dočekaće srpski tim 9. decembra Anortozis na svom stadionu i biće mu dovoljan remi bez obzira na ishod večerašnjeg duela Anortozis – Gent ili Gent – Flora u poslednjem kolu! Taj bod bi doneo Partizanu proleće u Evropi.

Podsetimo, Anortozis se upravo bori za pobedu protiv Genta kako bi u poslednjem kolu u Beogradu imao šansu da pobedom prođe dalje! Partizan bi, u slučaju poraza, bio eliminisan.

Ako Anortozis ove večeri ne pobedi  Belgijance, a u 6. kolu slavi u Beogradu, Partizan bi čekao ishod utakmice Gent – Flora i držao palčeve da Estonci ne naprave iznenađenje i slave u Belgiji.

Oko 23.00 časa će sve biti jasnije, ali bitno je da se Partizan pita o svojoj sudbini!