Autor: Informer.rs

07.12.2021.

13:15

Foto: Starsportphoto

Sport

MILORAD VUČELIĆ SE DIVIO LEGENDI PARTIZANA! Zapaliću cigaretu u tvoju čast! /VIDEO/FOTO/

Od čuvene crno-bele "desetke", po mnogim mišljenjima najboljeg fudbalera u istoriji Partizana, oprostili su se predsednik kluba Milorad Vučelić, zatim prijatelj i saigrač Nenad Bjeković, trenutno v.d. predsednika Fudbalskog saveza Srbije, dramski pisac Dušan Kovačević, kao i dugogodišnji kapiten Saša Ilić.

Predsednik Partizana Milorad Vučelić emtivnim rečima se oprostio od Vukotića.

- Poštovana porodico Vukotić, želim da vam još jednom ovako javno ispred FK Partizana i SD Partizan izrazim najiskrenije saučešće. Na blistavom nebu velikih zvezda Partizana, zvezda Moce Vukotića sija snažnim sjajem i sijaće tako dok je Partizana, dok je njegovih navijača i ljubitelja. Momčilo Moca Vukotić je po svim današnjim pravilima bio tihi velikan - kazao je prvi čovek crno-belih i nastavio:

Informer

 

- Tiha, a prava fudbalska zvezda. Ništa vanfudbalski ga nije zanimalo, nije ništa želeo da dobije van terena, već samo na bojnom polju koje je fudbalskom igralište. Nema nikakvih skandala ili afera u njegovoj karijeri, nikakvih ispada. Moca je bio fudbalski velemajstor, potpuno posvećen, pored porodice koju je obožavao, takmičenju u sportu, viteškom nadmetanju, golovima. Bogomdani talenat, iskazivao je i potvrđivao je samo na terenu. Istrajno je potvrđivao ljubav prema Partizanu, što nije uvek lako. Imao sam sreću da ga bezbroj puta gledam, da mu se divim i aplaudiram. Na tome sam mu posebno zahvalan. Ja ću njemu u tu zahvalnost posle ove komemoracije zapaliti jednu cigaru.