Autor: Informer.rs

08.12.2021.

22:24

Foto: Starsportphoto

Sport

NIŠTA NIJE ISTO, KIPRANI PRETE PARTIZANU! Anortozis došao po EVROPSKO PROLEĆE!

Uspeo je Anortozis da se vrati iz nemoguće situacije i postane punopravni kandidat za plasman u nokaut fazu Lige konferencija. Kiprani su nakon katastrofalnog starta pronašli nekoliko dobrih rezultata i sutra na megdan Partizanu dolaze puni samopouzdanja. 

Ulog je jasan - evropsko proleće! Partizan i Anortozis će sutra u Humskoj igrati za finansijsku dobit, ali i nastavak međunarodnog puta. Kiprani svoju šansu vide u povredama Natha, Markovića i Pantića. 

- Znamo jako dobro s kakvim protivnikom ćemo igrati, ali čvrsto verujemo u naš potencijal. Ovaj meč je naša šansa da se izborimo za prolaz dalje na međunarodnoj sceni i to je ogroman motiv za moje igrače. Želimo tu strast i motivaciju da vidimo sutra na terenu - rekao je trener gostiju Temurija Kecbaja. 

Gruzijski trener veruje da se Anortozis neće obrukati kao u septembru na Kipru već da će sve biti drugačije.

- Kada je počelo takmičenje niko nije mogao ni da pomisli da ćemo doći u ovu situaciju da se u poslednjem kolu borimo za prolaz dalje. Čestitam igračima na tome. Igraćemo protiv jakog tima, koji nas je pobedio u prvoj utakmici, ali dosta toga se promenilo od tada. Imamo šansu i borićemo se za nju do poslednjeg trenutka. Sve što je bilo, sve loše što smo prošli je za nama i o tome sada ne razmišljamo, već samo o tome kako da pobedimo i probijemo se u evropsko proleće - poručio je strateg Anortozisa.