Autor: Informer.rs

10.12.2021.

17:08

Foto: Starsportphoto

Sport

PARTIZAN JE POKAZAO VELIČINU! Štoper CRNO-BELIH oduševljen zbog EVROPSKOG PROLEĆA!

- Izborili smo drugo mesto, prošli smo dalje i izborili evropsko proleće, ako se ne varam, sedmo u istoriji. Ovo je velika stvar za nas. Znali smo da će utakmica biti teška po ovako nezgodnom terenu, ali imali smo svoj cilj. Naravno, išli smo na pobedu, ali znali smo i da nam ovo odgovara. Veoma smo srećni što idemo dalje - rekao je Saničanin, prenosi klub.

Fudbaleri Partizana plasirali su se sinoć u šesnaestinu finala Lige konferencija, pošto su na svom terenu odigrali nerešeno 1:1 sa kiparskim Anortozisom, u poslednjem meču Grupe B.

Partizan je bio oslabljen zbog povreda Lazara Markovića, Bibrasa Natha, Danila Pantića, a potom i Rikarda Gomeša.

- Imali smo nekoliko bitnih igrača koji su nam nedostajali. Bilo je par pehova za nas, ali je Partizan pokazao koliko je velik klub, da šef i stručni štab mogu da se oslone na sve igrače i koliko su svi igrači bitni. Odradili su svi momci zadatak na visini - rekao je Saničanin.

Informer

Iako je grupna faza Lige konferencija završena, crno-bele pre zimske pauze očekuju još dva meča u Super ligi Srbije.

- Imamo još dva veoma bitna kola za nas. Moramo da nastavimo dalje, da odradimo jako još te dve utakmice do kraja i da zadovoljni idemo na pauzu - zaključio je Saničanin.

Fudbaleri Partizana, koji su lideri domaćeg šampionata, u ponedeljak gostuju Metalcu, u utakmici 20. kola Super lige Srbije, a poslednji meč u ovoj polusezoni odigraće na svom stadionu protiv Kolubare.