Autor: Informer.rs

15.12.2021.

23:13

Foto: Starsportphoto

Sport

POSLE POBEDE NAD ŠLONSKOM! Obradović pričao o problemima koje njegovi puleni imaju /ANKETA/

- Mi smo najbolje periode igre imali kad su igrali mladi - Madar, Glas Smailagić, Koprivica... To pokazuje statistika, mladi momci zaslužuju poverenje i nastaviće da igraju, utakmica je živa stvar, ne mogu isti da igraju sve vreme, svako je dao doprinos, sve zasluge idu igračima, kada se izgubi pričamo o treneru i ja ću da pođem od sebe, ali sada je bilo tako da su pobedili. Njima treba strpljenje, ono što ja vidim je da mi nemamo i nismo u stanju da imamo koncentraciju sve vreme na visokom nivou, drže je do određenog trenutka, da li je umor ili druge stvari ne znam, kada ulaze i momci sa klupe nisu koncentrisani, moraju da znaju šta želimo u napadu i odbrani, to je stvar koncentracije i pristupa, želje, dobili smo zahvaljujući želji i navijačima koji su nam dali snagu da se vratimo i pobedimo izgubljenu utakmicu - rekao je Obradović posle utakmice.

Partizan je upao u velike kadrovske probleme, pa je utakmica sa Poljacima bila još teža.

- Trifa je nekoliko minuta nakon pada rekao da je spreman i da može da se vrati, hvala mu, hrabar gest. Što se tiče Glasa, osetio je grčeve u obe noge i nije mogao da se vrati, Smailagić se žalio zbog udarca u rebra. Kuruc nije spreman, sam je tražio da uđe da pomogne timu i to je za pohvalu. Nadam se da će ući u bolji trening i sledeće sedmice biti u stanju da više pomogne. Što se tiče Pantera, sutra ćemo videti kakvo je stanje. Ledeja je stigao umor, o svemu moramo da vodimo računa, ekipa mora da nađe način da igra. Moramo se snaći, to je posao i stručnog štaba da procenjuje ko koliko može.

Šlonsk je na papiru lakši protivnik, ali su gosti iz Vroclava i te kako namučili crno-bele.

- Nikad ne kažemo da je neko lakši neko teži protivnik, nema popuštanja i ne možeš da misliš da će bilo koga lako da pobediš. Ima trenutaka kad mojim igračima nešto odvlači pažnju, kada na neki način žele sebe da ohrabre brzim šutevima i manje vode računa u odbrani. Tim mora da raste, odigrali smo tek 18 utakmica, svaki igrač mora da oseti da je važan. Verovaću u njih do zadnjeg trenutka. Drago mi je da imamo veliku želju u svakoj utakmici. Moj posao je da analiziram ono što je negativno - zaključio je popularni Žoc.