Autor: Informer.rs

20.12.2021.

14:51

Foto: Starsportphoto©

Sport

STANOJEVIĆ STOPIRAO DOLAZAK NAPADAČA! Trener crno-belih otvoreno pričao o pojačanjima!

Partizan je prvi deo sezone završio na prvom mestu Superlige sa pet bodova više u odnosu na drugoplasiranu Crvenu zvezdu.

Obezbedili su crno-neli i evropsko proleće, igraće u šesnaestini finala Lige konferencija sa Spartom iz Praga.

- Uvek možete da dovedte dobre igrače. Naravno da gledamo igrače  iz domaćeg šampionata, ali i iz inostranstva. Ja sam neko ko ne voli da gomila strance, da ih imamo pet ili šest, ako ne mogu da nam donesu razliku. Nisam taj tip i uvek ću se osloniti na momke iz omladinske škole. Da se marko Milovanović nije pokazao na način na koji se pokazao tokom priprema i utakmica koje je igrao, sve vreme smo gledali na stranca napadača. Već smo i imali spremne neke igrače koji su trebali da dođu i bili blizu, ali ja sam to stopirao. Zašto bih nekoga doveo kada imamo izuzetnog igrača od 18 godina, a vi vrlo dobro znate da sam u prošlosti sa Markovićem i Šćepovićen igrao čak i derbije sa - rekao je trener Partizana i dodao:

Informer

 

Ne znate nikad ko će otići, prelazni rok je živa stvar. Lično nam treba defanzivni zadnji vezni. Da li će to biti stranac ili domaći igrač, imamo već četiri-pet imena u fokusu s kojima smo pregovarali i pratili ih. To nam fali! Druga stvar, imate nekoliko igrača koji se vraćaju iz povrede Natho, Marković, Pantić se vratio..Sad ja vas pitam: šta je Partizanu potrebno, da mi pomognete“.

Možda „osmica“?

- Imate Miloša Jojića, pogledajte njegov broj golova i asistencija, tu je Danilo Pantić koji dejstvuje kao „box to box“. Da li možemo da nađemo neke bolje? Engolo Kante, kažete? Možda... Zašto bih doveo stranca ako već imam Miloša Jojića i Aleksandra Šćekića kao profil "box to box“ fudbalera? Jedno ako neko ide. Imamo Sašu Zdjelara i Milana Smiljanića kao tipične zadnji vezne. E, to nam je neophodno.