22.12.2021.

16:10

Foto:

Sport

NAPADAČ BIO PRED HUMSKOM, TINEJDŽER SPUSTIO RAMPU! Iliev juri zadnjeg veznog, možda i štopera!

Bili su crno-beli nadomak dovođenja novog napadača, ali Marko Milovanović je eksplodirao i "pokvario" posao.

- Razleteli smo se bili po Evropi da nađemo kvalitetnog špica, shodno našim finansijskim mogućnostima, i uspeli smo. Bili smo blizu dovođenja novog igrača, a onda je naše dete Milovanović dobio šansu i oduševio nas. Kad smo videli da na njega možemo ozbiljno računati u budućnosti, odustali smo od stranca. Klubovi koji su skautirali našeg mladog igrača mogu da odustanu jer nemamo nameru da ga prodamo, posebno ne za iznos za koji su mislili da će ga dobiti - kaže Iliev za Informer.

Informer

Marko Milovanović, crno-beli biser

Sportski sektor skautirao je četiri vezna igrača i dovešće jednog ili dvojicu, a postoji mogućnost i da ode neko od štopera.

- Imamo četiri opcije za zadnjeg veznog, jednog ćemo dovesti sigurno, a možda i dvojicu. S druge strane, raspituju se klubovi za naše igrače, veliko interesovanje vlada za štopere Sinišu Saničanina (26) i Igora Vujačića (27). Ako neko od njih ode, dovešćemo i štopera. Moj princip rada je da pokušam da nađem ekstremno dobre igrače za male pare. Ako bih naišao na takvog, doveo bih ga, pa čak i da nije neophodno, jer se oni uvek isplate - zaključuje Iliev.