Autor: Informer.rs

12.01.2022.

12:03

Foto: Starsportphoto©

Sport

SKOČILI SMO, JOŠ SAMO DA KAŽEMO HOP! Lapsus predsednika Partizana: Stanojević ostaje do 1924. godine! (VIDEO)

Milorad Vučelić napravio je gaf, kada je na okupljanju fudbalera Partizana pred početak priprema za novu sezonu, rekao da Aleksandar Stanojević ostaje u klubu do 1924. godine!

Partizan je polusezonu završio na prvom mestu Super lige Srbije sa pet bodova prednosti u odnosu na Crvenu zvezdu i plasirao se u nokaut fazu Lige konferencija.

Predsednik kluba iz Humske Milorad Vučelić je najpre fudbalerima čestitao osvajanje jesenje titule šampiona i istakao da crno-beli imaju prednost koja im daje velike izglede da osvoje šampionsku titulu.

- Kažu analitičari da je ovo najbolja jesenja sezona u bogatoj istoriji Partizana. Naravno, to je matematika, ali ja znam koliko je to pokriveno znanjem, zalaganjem, znojem, trudom, borbenošću koje ste pokazali na terenu u svim takmičenjima -  rekao je Vučelić.

Informer

 

- Mi smo jesenji prvaci s prednošču koja nam daje velike izglede da osvojimo šampionsku titulu. U našem narodu postoji izreka koja kaže: 'Prvo skoči pa reci hop'. U našem slučaju ona znači - mi smo u skoku, samo još treba da kažemo hop - dodao je on.

Vučelić je naveo da je Partizan jesenji šampion u godini koja "označava uspon srpskog fudbala", u kojem se reprezentacija Srbije direktno plasirala na Svetsko prvenstvo u Kataru.

- Tome je doprinela vaša igra, ali i VAR sistem koji je uveden, suđenje je mnogo korektnije i niz drugih takmičarskih preduslova... Vama koji ste jako mladi treba da bude motiv i to da u narednim godinama treba da odmenite igrače koji su ponikli u školi Partizana i predstavljaju okosnicu reprezentacije. Vi treba da se borite da za uspehe Partizana ali na vas računa i reprezentacija kad dođe do smene generacija - rekao je Vučelić.

- Katar je daleko, tako da će neko od vas možda zaslužiti da bude i deo ove reprezentacije.

Informer

 

Vučelić je posebno pozdravio "pojačanja" Partizana, Bibrasa Natha i Lazara Markovića.

- Imali smo tu nevolju da ih izgubimo zbog povreda, kao i Pantića... To su naša pojačanja i nadam se da će pojačati Partizan u ovom delu prvenstva i da će ih mimoići povrede - rekao je Vučelić.

- Voleo bih i da se svi vakcinišete i da vodite računa da se ni time ne poremeti naš pobednički kod -  naveo je Vučelić. 

Bonus video