Autor: Informer.rs

19.01.2022.

14:24

Foto: Starsportphoto

Sport

PARTIZAN POSLE 42 SATA OPET NA PARKETU! Obradović: Mega zaslužuje respekt, moramo da igramo ozbiljno

Samo  42 sata nakon završetka utakmice protiv Hamburga (102:77), košarkaši Partizana će igrati odloženu utakmicu 13. kola ABA lige protiv Mega, koja jena programu sutra od 17 sati u hali "Aleksandar Nikolić".

Taj meč je trebalo da bude odigran 27. decembra, odložen je tada zbog problema igrača i članova stručnog štaba Mege sa korona virusom.

Pred sutrašnju utakmicu, trener Partizana Željko Obradović naglasio je da će u timu biti isti igrači kao i protiv Hamburga, jer će kapiten Rade Zagorac tog dana imati kontrolni pregled.

Informer

 



- Imaćemo danas trening, pokušati da reagujemo. Kako to obično biva, trudićemo se da odradimo najbolli mogući skauting, da postavimo utakmicu i probamo da igramo ozbiljno. Kao i svaki tim, i oni zaslužuju respekt. To su mladi igrači koji uvek imaju veliku želju da igraju, da se takmiče, da pobeđuju i mislim da je to prva stvar koju moramo imati na umu, da pristup utakmici bude kakav je bio protiv Hamburga -  rekao je Obradović.

Centar crno-belih Balša Koprivica kaže da će tim biti spreman za sutrašnji duel.

- Pripremićemo se za njih. Imaju mladu ekipu, mnogo talentovanih igrača, tako da ćemo za njih biti spremni. Pokušaćemo da odmorimo što više možemo i da pripreml?eni dočekamo tu utakmicu -poručio je Koprivica.