Autor: Informer.rs

21.01.2022.

16:16

Foto: Starsportphoto

Sport

PARTIZAN SPREMAN ZA PRIPREME! Poznat RASPORED crno-belih u Turskoj! Stanojević PRECRTAO vezistu!

Desetak dana fudbaleri Partizana naporno rade na pripremama za prolećni deo sezone, a u nedelju će Zemunelo zameniti Belekom. Crno-bela ekspedicija put Turske kreće u ranim jutarnjim časovima, a izabranici Aleksandra Stanojevića spremaće se u istoj bazi kao i prošle godine. 

Trener Partizana objavio je danas spisak igrača koji putuju u Tursku, a na njemu nema crnogorskog reprezentativca Aleksandra Šćekića koji je pred transferom u Poljsku. Ipak, stvar koja brine navijače je činjenica da među putnicima nije ni vezista Čukaričkog Srđan Mijailović, ali bi bivši as Crvene zvezde mogao da se pridruži ekipi u slučaju da crno-beli završe njegov transfer. 

Informer

Za sada je poznato da će Partizan u utorak igrati protiv Tikveša iz Severne Makedonije. Očekuje se da crno-beli odigraju još jedan pripremni meč 29. januara, ali rival nije poznat. U sredu, 2. februara, protivnik će biti Dinamo iz Moskve, dok se čeka potvrda za generalnu probu koja je na programu 5. febuara. 

Dan kasnije, u nedelju 6. februara Partizan se vraća u Beograd i u Srbiji će sprovesti poslednje pripreme za "restart" sezone u vikendu 12/13. februara, kada će Stanojevićeva ekipa gostovati Radničkom u Nišu. Onda sledi spektakl i dvomeč sa Spartom iz Praga.