Autor: Informer.rs

23.01.2022.

14:46

Foto: Starsportphoto©

Sport

ZA DRUGE SE NAVIJA, PARTIZAN SE VOLI! Šćekić ZAGRMEO na oproštaju od Partizana!

Aleksandar Šćekić završio je svoju epizodu u Partizanu, a danas se zajedno sa bivšim saigračima uputio put Turske gde će se pridružiti novom timu. 

Na oproštaju od crno-belog dresa Šćekić je rekao da će Partizan uvek biti deo njegovog srca, a da će period u Husmoj pamtiti celog života. 

- Proveo sam prelepe  tri i po godine u klubu i sigurno će to biti najlepši deo moje fudbalske karijere, koji ću pamtititi ceo život. Nije mi bilo nimalo lako da presečem i napustim Partizan, jer kad kažemo da se ovde osećamo kao kod kuće, to je doslovno tako. Stekao sam prijatelje za ceo zivot, sa kojima sam se družio tokom dana i na terenu i van njega. Sve najlepše sam doživeo ovde, uz naravno i momente koji nisu uvek bili laki, jer dres Partizana je težak, ali i najlepši!
Ljudi iz Zaglebja su me baš želeli, toliko su bili uporni da sam na kraju prelomio da odem. Jednostavno, jednom morate da presečete i nastavite dalje -
rekao je Šćekić.

Crnogorac se potom osvrnuo na sve što je postigao u crno-belom dresu i istakao da je početak bio posebno težak. 

- Sigurno mi je najteže bilo na početku, ali zahvaljujući momcima i ljudima u klubu, brzo sam se adaptirao. Najlepše je bilo osvajanje Kupa, plasman u Ligu Evrope i Ligu konferencije. Izdvojio bih i večiti derbi kada samo dobili 2:0 i utakmicu protiv Malatije.Toliko je uspomena - jasan je crnogorski vezista. 

Za kraj, Šćekić je istakao da se nada što boljim rezultatima Partizana i u budućnosti, a da će dok je u Turskoj sa Zaglebjem dolaziti u posetu crno-belima. 

- Da, biću na pripremama u Turskoj, a potom i brzo počinje prvenstvo, tako da ću sigurno prošetati i do vas dok ste tamo. Verujem da možemo (Partizan-prim.aut.) da prođemo još dalje u Ligi konferencije, u duelu sa Spartom iz Praga, dok su moje najveće želje da Partizan osvoji duplu krunu i da meni bude sve kako treba u novom klubu!  Za druge se navija, Partizan se voli - jasan je Šćekić