Autor: Informer.rs

25.01.2022.

21:00

Foto: Starsportphoto

Sport

VREME JE DA VIDIMO ŠTA SE DEŠAVA! Obradović BESAN nakon poraza!

Drugi vezani poraz za Partizan dovoljan znak za Željka Obradovića da se posveti problemima u taboru crno-belih. Srpski stručnjak je posle meča istakao da je njegov tim bio bez energije i poprilično spor. 

- Turk Telekom je odigrao sjajnu utakmicu, zaslužio je da pobedi, dominirao je 40 minuta. Očigledno moramo da pogledamo snimak utakmice i vidimo šta se dešava. Naša reakcija u brojnim situacijama je bila spora, bez energije. To je glavna stvar – ako želiš da pobediš, moraš da igraš maksimalno, da se boriš u svakom trenutku svim srcem - rekao je Obradović. 

Sa druge strane, trener Turk Telekoma Henrik Redl bio je vrlo zadovoljan izdanjem svoje ekipe i ponosan budući da je turski tim ugrozio prvo mesto crno-belih. 

- Čestitam svojim igračima, borili su se jako za pobedu. Dobro smo izneli njihov pritisak, očekivali smo ga, jer smo mnogo patili u prvoj utakmici zbog toga. Najvažnije je što smo ostali tim od prvog do poslednjeg minuta. Svi smo tu, svi smo zdravi, to je mnogo bitna stvar. Imamo dobru šansu da odemo u narednu fazu, ali nas čeka još dosta do kraja prve faze. Ne dešava se svaki dan da pobedite ovakav tim, pa je pobeda još važnija. Ostajemo fokusirani na tursko prvenstvo, ali utakmice i u ovom takmičenju su nam jako bitne - istakao je Redl.