Autor: Informer.rs

28.01.2022.

08:06

Foto: printscreen

Sport

STIGAO PARTIZANOV "KAPITALAC"! Tristan Vukčević doputovao u BEOGRAD - jedva čeka da radi sa OBRADOVIĆEM!

Prošlo je nešto manje od nedelju dana od kako su grčki mediji preneli da je Partizan na korak od angažmana Tristana Vukčevića. Mnogo preokreta dogodilo se prethodne subote, a epilog je dolazak đaka Real Madrida u Beograd nakon ozvaničenja saradnje sa crno-belima. 

Dobio je Željko Obradović još jedno kapitalno pojačanje ispod koša. Vukčević je tokom noći stigao u Beograd letom preko Amsterdama, a u razgovoru za klupsku televiziju izneo i prve impresije po dolasku u Srbiju. 

- Osećam se super i jedva čekam. Želim da naučim što više mogu od trenera Obradovića, on je najbolji trener u Evropi i to mi je cilj. Gledao sam puno utakmica Partizana i znam sve moje saigrače. Trifunovića znam od kad sam bio mali i Avramovića sam upoznao prošle godine u Madridu - rekao je Vukčević. 

Koreni Tristana Vukčevića vuku u Srbiju iako je on rođen u Sijeni, a čitav život proveo u Španiji budući da je sin bivšeg košarkaša Crvene zvezde koji je branio boje i Real Madrida. Pojačanje Partizana poniklo je u Kraljevskom klubu iz kog odlazi kao jedan od najtalentovanijih igrača u Evropi. 

- Ovde mi žive stric, deda i super je. Drago mi je što sam ovde - uz osmeh je dodao Vukčević.