Autor: Informer.rs

29.01.2022.

11:39

Foto:

Sport

ILIEV BLISTA OD SREĆE! Doveli smo NAJBOLJEG! Deset titula u nizu, sa tri različita kluba u isto toliko zemalja, EJJJJ!

Potraga za adekvatnim rešenjem na poziciji defanzivnog veziste dugo je trajala, a okončana je potpisivanjem ugovora sa Ljubomirom Fejsom.

Povratak iskusnog fudbaera u Humsku, posle 11 godina obradovao je crno-belu javnost, ali i sportskog direktora Ivicu Ilieva koji je dočekao nekadašnjeg saigrača ne skrivajući oduševljenje, a potom se osvrnuo na planove kluba u preostalom delu prelaznog roka.

Informer

 

- Fejsa pre svega donosi karakter pobednika. Deset titula u nizu, sa tri različita kluba u isto toliko zemalja, ejj! Plus, profesionalnu energiju. Bio sam u poznim, Fejsa u ranim igračkim danima. Izlazio je iz povrede, međutim, video se potencijal. Čovek tim, čini druge boljima-  kazao je Iliev za Sportski žurnal.

Iako su se uz Fejsu u vezu sa klubom iz Humske dovodili i Srđan Mijailović, Marko Jevtović i Everton Luiz, Partizan je poslednjim pojačanjem stavio tačku na poziciju u srcu terena i izabrao po njihovom mišljenu najboljeg.

- Rekli smo da dovodimo samo jednog. Ne želimo da gomilamo igrački kadar. Glavni deo prelaznog roka je završen, međutim to je živa stvar. Svi žele da ostanu u klubu. Hoće da osvoje titulu- istakao je sportski direktor Partizana.

Crno-bele već danas očekuje druga provera u Turskoj protiv Bašakšehira, a duel je zakazan za 15 časova.