Autor: Informer.rs

02.02.2022.

17:04

Foto: Starsportphoto

Sport

OVAKVE GOLOVE NE PRIMAJU NI PIONIRI! Stanojević BESAN KAO RIS! Zagrmeo nakon novog PORAZA Partizana!

Bio je Partizan bolji rival u većem delu meča, ali nije uspeo da materijalizuje dobre šanse koje su stvarali. Ipak, ogroman problem bila je poslednja linija koja je kapitulirala veoma naivno. 

Na to je pažnju skrenuo i Aleksandar Stanojević posle meča. Bio je trener crno-belih izuzetno besan i nezadovoljan. 

- Tako je, igrali smo dobro. Mislim da smo dominirali sve vreme. Nemoguće je da smo primili takve golove, ne znam da se u pionirima dešavaju takvi golovi iz prekida - rekao je Stanojević za "TV Arenasport". 

Moskovski tim je poveo posle samo pet minuta, golman Aleksandar Popović je loše namestio zid, a Komin je pogodio "rupu" i savladao mladog čuvara mreže. 

- Ali rešićemo sve to. Bilo je i dobrih i loših stvari, stvarali smo neke prilike, ali primili smo gol na kraju u poslednim minutima. Imali smo dve stopostotne šanse, uz to prečku ili stativu, razumljivo je da je tu i umor i sve, ali ne možemo ovakve golove da primamo. Zadovoljan sam, bilo je dobrih stvari, ali ne možete da budete zadovoljni kad primite golove kao pioniri. Nijedan profesionalni tim ne može sebi da dozvoli takve golove - podvukao je Stanojević.