Autor: Informer.rs

02.02.2022.

23:56

Foto: Starsportphoto

Sport

IMA JOŠ DA SE IGRA! Željko kratko nakon PORAZA!

Crno-beli su drugi na tabeli sa osam pobeda i četiri poraza, ali sada imaju dve pobede manje i lošiji međusobni skor sa Huventudom koji je lider Grupe A.

Najefikasniji u Partizanu na ovom meču bio je Matijas Lesor sa 20 poena, poen manje je ubacio Kevin Panter, Zek Ledej je postigao 15, a Alen Smailagić devet poena.

Huventud je do pobede vodio Derek Vilis sa 19 poena, 15 je dodao Pau Ribas, po 13 su postigli Brendon Pol i Giljem Vives, dok je Simon Birgander utakmicu završio sa 12 poena.

Partizan je sjajno počeo meč, pa je posle zakucavanja Lesora na dva i po minuta pre kraja prve deonice stigao i do dvocifrene prednosti (20:9). Crno-beli su na kraju tog dela igre imali prednost od 27:16, a na početku druge četvrtine i plus 15 (31:16). Trener Obradović bio je nezadovoljan nakon poraza u Kataloniji. 

- Spremali smo se za ovakvu utakmicu. Oni igraju veoma agresivno. Čak iako smo dominirali u prvom poluvremenu, otvorili meč jako dobro, polako su se vraćali zbog te agresivnosti, ali i naših neiznuđenih grešaka. Oni su tim koji zna da igra, čim su stekli 10 poena prednosti kontrolisali su situaciju i zasluženo slavili. Čestitam im. Ima još da se igra, videćemo kako će biti na kraju - rekao je Obradović.