05.02.2022.

12:41

Foto: Informer

Sport

INFORMER OTKRIVA! Igračima Partizana Zvezda ni na pameti, ovako ubijaju dosadu u Antaliji! (VIDEO)

Lider Superlige Srbije u susretu sa šampionom Gruzije imaće priliku da poslednji put pred zvanične izazove vidi kako stoje stvari.

Nemaju crno-beli mnogo slobodnog vremena u Antaliji, treninzi, video analize, skeniranje rivala, oporavak, masaže... sve je podređeno finiširanju forme, kako bi što spremniji dočekali teške bitke koje ih očekuju tokom drugog dela sezone. 

Ali, Informer vam ipak otkriva delić atmosfere u ekipi i šta rade puleni Aleksandra Stanojevića kada ne treniraju. Fudbaleri se svakodnevno opuštaju uz razne društvene igre, pojedinci čitaju knjige, ali mnogi najviše vole karte i Uno.

Da je atmosfera na vrhuncu vidi se na snimcima naše novinarke iz Antalije, a ostaje da se vidi kako će izabranici Aleksandra Stanojevića odraditi poslednji meč u Turskoj... 

Imaju mnogo razloga fudbaleri Partizana za zadovoljstvo obzirom da su zavidnoj situaciji i imaju sve u svojim rukama, za razliku od večitog rivala Crvene zvezde, koja kaska za njima...

Protiv gradskog rivala očekujem vatromet na terenu i na tribinama, uveren sam da ćemo biti na potrebnom nivou, da ćemo pobediti i osvojiti titulu, kaže Kvinsi Menig.

Biće pravi vatromet na večitom derbiju, ta utakmica je ludilo, a uveren sam da ćemo pobediti - poručuje Kvinsi Menig (26) za Informer!