Autor: Informer.rs

15.02.2022.

21:33

Foto: Starsportphoto

Sport

SAMO SPARTA U GLAVI! Nadamo se pobedi, to je glavni cilj!

 Fudbaler Partizana Slobodan Urošević izjavio je da se nada pobedi crno-belih u duelu protiv Sparte u Pragu u Ligi konferencija.

- Misli su totalno okrenute ka Sparti i postoji ogromna želja da se taj meč završi pozitivno po nas i da se u drugi meč koji se igra na našem stadionu uđe sa manjim pritiskom. Nadamo se pobedi i pozitivnom rezultatu, kao i na svakoj drugoj utakmici. To je glavni cilj -  rekao je Urošević za klupski sajt.

Partizan je uspeo da slavi protiv Radničkog u Nišu sa 2:0 u prvom meču prolećnog dela sezone, a kako to i levi bek Partizana smatra, ovo je bila veoma teška utakmica, pogotovo kada se uzme u obzir i snaga protivnika, a i gostujući teren na kom su igrali.

Informer

 

- Uvek je prva utakmica nakon pripremnog perioda najveći izazov, pogotovo kada se igra protiv teškog protivnika. Izuzetno su nam važni bodovi i na svakoj utakmici dajemo svoj maksimum da bismo došli do sva tri boda. Drago mi je što smo ovaj deo sezone započeli pobedom i nadam se da ćemo tako nastaviti i u narednim utakmicama koje su nam od velikog značaja - istakao je Urošević.

Na ovom meču, Urošević je postigao drugi gol svoje ekipe, dok je sigurno mogao postići i još jedan, samo da se bolje snašao.

- Propustio sam prvu šansu na početku utakmice, ali sam to ispravio na kraju. Srećan sam sto šam postigao još jedan gol u dresu Partizana, moj deo posla je defanziva, tako da mi mnogo znači kada izađem iz tog okvira i postignem pogodak.

Revanš meč igra se 24. februara u Beogradu na stadionu u Humskoj.