Autor: Informer.rs

16.02.2022.

14:13

Foto: fkpartizan.rs

Sport

PARTIZAN DOPUTOVAO U PRAG! Crno-beli imaju JASAN cilj, a evo šta ih čeka!

Čarter „Air Serbia“, poleteo je u sredu tačno na vreme (10.00 časova) put Praga. Let u trajanju od samo 75 minuta prošao je sjajno za ekspediciju koju čini ukupno 87 ljudi!

U ime posade kapetana Dragana Prelevića, putnicima se obratio kopilot Nikola Bajić, koji je kao veliki Partizanovac „odrastao na „Jugu“, fudbalerima Partizana poželeo puno sreće i dobar rezultat na sutrašnjojutakmici. Potpuno saglasan sa tom podrškom bio je i član posade Slobodan Lučić.

Informer

 

Ekspedicija crno-belih je imala prijatne i naklonjene domaćine u avionu i tokom leta za Prag, ali takav sigurno neće biti domaćin sutra uveče na fudbalskom terenu stadiona „Letna“ (kako je njegovo legendarno, tradicionalno, a u ovom veku ne više i zvanično ime), odnosno stadiona „Generali Arena“ .

Sparta važi za izrazito domaćinsku ekipu, pa će stoga zadatak fudbalera Partizan sutra uveče, u periodu od 21.00 do 23.00 časa, biti izuzetno težak. Cilj se zna! U Beograd doneti što je moguće pozitivniji rezultat za revanš naredne sedmice! Crno-beli su doputovali u skoro najjačem sastavu. Osim Pantića, koji će, poznato je, odsustvovati do kraja ove sezone, nije doputovao ni Fejsa. Svi ostali su na raspolaganju treneru Stanojeviću, dakle i golman Popović, što izuzetno raduje nakon ružnih momenata koje smo videli pre par dana u Nišu!

Informer

 

U Pragu je nešto svežije vreme nego ono u Beogradu (5 stepeni Celzijusa, oblačno, suvo i prilično vetrovito)! Večeras u 18.30 časova će na stadionu „Generali Arena“ FK Partizan održati zvaničnu konferenciju za medije, na kojoj će govoriti šef struke Aleksandar Stanojević i štoper Igor Vujačić.

Informer

 

Nakon toga je od 19.00 časova oficijelni trening, koji će trajati 75-90 minuta. Sutrašnjoj utakmici će prisustvovati do 1.000 (isključivo domaćih) gledalaca, shodno oštrim provpandemijskim merama koje još uvek vladaju u Češkoj, a koje se, to je posebno zanimljivo, značajnim delom ukidaju dolazećeg vikenda. Uakmica će biti direktno prenošena na TV Arena Sport (kanal Arena 1 PREMIUM)! Meč počinje u 21.00 čas. Pre utakmice, u periodu 20.45-21.00 čas, biće emitovan takozvani unilateral, a nakon utakmice i polučasovni studio (23.00-23.30 časova) posvećen impresijama sa meča u Pragu i izjavama aktera. Za one koji nemaju kanale TV Arena sport, radosna vest je da ćeutakmicu prenositi i kanal RTS 1.