Autor: Informer.rs

17.02.2022.

23:51

Foto: printscreen

Sport

STANOJEVIĆ: U Beogradu će biti TEŽE! Zasluženo smo pobedili!

- Zadovoljni smo trijumfom. Bila je ovo jedna tvrda i teška takmičarska utakmica. Dobro smo isparirali i zasluženo pobedili- rekao je trener Aleksandar Stanojević.

Strateg kluba iz Humske je na startu drugog dela poslao na teren Marka Jevtovića i to je donelo čvrstinu u veznom redu Partizana.

-Morali smo tako, trebala nam je snaga u sredini. Generalno, možemo biti zadovoljni. Idemo utakmicu po utakmicu, za dva dana igramo sa Radničkim i već se okrećemo tom meču! 

- Sparta je fizički dominantna i moćna ekipa i blo nam je potrebno više snage i duela. Uveli smo Jvtovića koji nam je doneo ono što smo želeli. Odigrao je super iako nije u maksimalnom ritmu. Kasnije nam se priključio, ali sam prezadovoljan njegovom igrom", kazao je šef stručnog štaba crno-belih i osvrnuo se situaciju oko Aleksandra miljkovića koji je prinudno zamenjen nakon povrede:

Informer

 

- On je još na pripremama imao velikih problema sa petom tako da ćemo videti kakva je situacija. I ovako je igrao pod bolovima, svak mu čast. Tražio je izmenu, nije mogao da nastavi utakmicu".

Stanojević je potom pogled usmerio ka revanšu koji je za sedam dana, ali i obavezama koje paralelno očekuju Partizan na domaćoj sceni.

- Utakmica u Beogradu će sigurno biti mnogo teža nego ovde jer nemate šta da izgubite i tada krećete u velike rizike. Sparta će morati da rizikuje, a ni mi ne možemo da čekamo. Idemo utakmicu po utakmicu, imamo još mnogo da igramo, a za dva i po dana nas očekuje već duel sa Radničkim iz Kragujevca-  kazao je šef stručnog štaba crno-belih.

Revanš meč u Beogradu igra se narednog četvrtka, 27. februara od 18.45.