18.02.2022.

13:38 >> 13:46

Foto: Starsportphoto

Sport

JOJIĆ ZA INFORMER: Žalim za propuštenom šansom! Evo šta vezista kaže o PAKLENOJ NEDELJI koja čeka PARTIZAN!

Partizan je odneo ceo plen iz Praga i ostvario sjajan rezultat pred revanš meč, zahvaljujući odličnoj dugoj lopti Zdjelara i golu Kvinsija Meniga.

Jedan od najboljih igrača u crno-belom dresu bio je Miloš Jojić koji se lavovski borio, ali ga nije pogledala sreća kada je bio u prilici da duplira prednost i praktično donese svom timu prolazak u narednu rundu!

Partizan je dobro ušao u meč, ali je usledio mali pad kada je Sparta želela da pomrsi konce izabranicima Aleksandra Stanojevića. Ipak, srpski tima nije dozvolio da dođe do toga. 

Informer

 

Ne mislim da su oni imali konkretne i opasne šanse, više su pretili iz prekida. Jesu bili opasni u nekoliko navrata, ali ništa dramatično. Znali smo i pre meča da odlično trče, traže dubinu i vole duel igru. Ipak, mi smo dali gol, imali bolje prilike i zasluženo trijumfovali. Mogli smo da damo još koji pogodak, ali sada nema više vremena za razmišljanje, očekuju nas novi izazovi.

Oktrio je Jojić šta je bio ključ uspeha.

- Timski duh nas je krasio kroz ceo meč i baš on je najbitniji faktor zbog kojeg je došla i pobeda. Bilo je mnogo borbe, žara, duela. Naravno, uvek može bolje, ali šta je, tu je. Kada se sve sabere, zadovoljan sam izuzetno. 

Ostaje žal za propuštenom šansom u finišu susreta… Da li ste iz te izgledne situacije loptu već videli u golu?

Informer

 

-  Baš tako, ostaje žal. Lopta je bežala od mene, jurio sam je i udario špicom, ali ispostavilo se da nisam doneo dobru odluku jer je golman bio preblizu.. Šteta. 

Crno-beli na Jojićev pogon

Vezista se u drugoj sezoni po povratku iz Turske nametnuo kao prvi izvođač kornera, a na taj način je namestio golove Saničaninu protiv Santa Klare, Obradoviću u Lučanima, Rikardu protiv Vojvodine, Menigu na zatvaranju 2021. godine i Uroševiću na prolećnoj premijeri sa Radničkim. On je na „Karađorđu“ pogodio mrežu Vojvodine, zatresao prečku u Lazarevcu omogućivši Lutovcu da bude strelac, a posle njegovog ubačaja Vujačić je savladao golmana Čukaričkog.

Partizan očekuje paklena nedelja, duel sa Radničkim, revanš sa Spartom i kao šlag na torti derbi. Možete li do sva tri trijumfa za tako karatak period?

- Idemo meč po meč, ali činjenica je da smo napravili sjajnu uvertitu. Očekuje nas izuzetno težak susret u nedelju, protiv Radničkog koji nema šta da izgubi. Došao im je trener Lalatović, pokušaće da ih trgne, ali verujem u našu pobedu- kaže Jojić i dodaje:

Ne razmišljamo mnogo o narednim utakmicama, samo nam je ova sada u glavi. Prespavali smo na Teleoptiku, usresredili misli i maksimalno se skoncentrisali na ono što nas čeka prekosutra.

Podsetimo, revanš susret sa Spartom igra se 24. februara na stadionu Partizana.