Autor: Informer.rs

20.02.2022.

17:23

Foto: Starsportphoto

Sport

STANOJEVIĆ ODGOVORIO NA PROZIVKE LALATOVIĆA, PA PORUČIO: Ne možemo OVAKO da igramo!

Bio je ovo duel prvoplasirane i poslednjeplasirane ekipe na tabeli Superlige Srbije. Lider šampionata u Humskoj dočekao je "fenjeraša", koji sa klupe predvodi Nenad Lalatović. Rutinski je Partizan odradio posao, a već u 19. minutu je Gomeš na asistenciju Meniga uspeo da zatrese mrežu i postigne 20. gol u Superligi Srbije! Drugi pogodak bio je majstorija Miloša Jojića u 34. minutu! 

Nakon meča je trener Radničkog 1923, Nenad Lalatović izrevoltiran ponašanjem navijača domaćina poručio da je on jedini trener koji ih je tri puta zaredom pobedio i da mogu da kukaju i cvile koliko hoće!

Informer

 

- Oni bi dobili po dupetu da sam ja prošao pripeme sa timom, a toliko sam ih puta ponizio - On je dodao i to da je on selektirao tim da bi pobedio i danas Partizan i da se oni njega plaše! 

Nakon njega meč je prokomentarisao i Aleksandar Stanojević.

- Ima još mnogo da se igra, svaka utakmica da se dobij je teško! Hvala ljudima koji su došli da nas podrže- rekao je i dodao:

Informer

 

- Drugo poluvreme smo igrali dosta loše, jako loša utakmica sa naše strane! Ne znam iz kog razloga! Ali mi ne možemo da igramo ovako, kao u drugom delu! Ipak, prvo je bilo izvanredno! 

Upitan da prokomentariše izjavu koelge Lalatovića da bi Radnički pobedio da je on selektirao tim i prošao pripreme, Stanojević je poručio!

Informer

 

- Ja njega poštujem, dosta puta je pobeđivao! Teška mu je situacija, došao je u teškom momentu i ja mu želim sreću!