Autor: Informer.rs

21.02.2022.

09:54

Foto: Starsportphoto

Sport

MIJAILOVIĆ LJUT ZBOG VREĐANJA ŽOCA: Sraman naručeni transparent! Otkrio detalje požara u loži!

Crno-beli su poraženi u borbi za trofej od Crvene zvezde, a prvom čoveku kluba desila se neprijatna situacija. 

U loži gde je sedeo izbio je manji požar od baklje koja je probila krov od tribine na kojoj su bili najvatreniji navijači crno-belih.

- Pre svega želim da čestitam treneru i igračima našeg gradskog rivala na zasluženoj pobedi. Siguran sam da će naš mladi tim iz ovoga nešto naučiti - izjavio je predsednik Partizana, Ostoja Mijailović i osvrnuo se na požar u loži.

Informer

 

- Novinari pišu naslove kako bi njihovi tekstovi bili čitani! Krov od lože u kojoj sam se nalazio je napravljen od zapaljivog platna, a naši navijači su bili odmah iznad. Ostatak zapaljene baklje je pao na krov i zapalio platno. Niko nas nije gađao bakljom niti je bacio baklju na nas. Kada se to već desilo greškom našeg navijača, bolje što se desilo meni nego predstavniku drugog kluba - objasnio je Mijailović i nastavio:

- Bilo je baklji na našoj i njihovoj tribini, bakljama i pirotehničkim sredstvima nije mesto na tribinama, kao ni naručenim sramnim transparentima - istakao je predsednik crno-belih, koji je aludirao na transparent navijača Crvene zvezde koji su preko čitave ograde razvili transparent Željko Obradović - državni projekat.

Bonus video