Autor: Informer.rs

21.02.2022.

18:08

Foto: Starsportphoto

Sport

UŽASNE VESTI ZA PEŠIĆA! Srbija žestoko OSLABLJENA pred kvalifikacije...

Kup Radivoja Koraća je gotov, Crvena zvezda je novi-stari šampion, a srpska košarka već danas nastavlja dalje. Selektor Orlova Svetislav Pešić zakazao je okupljanje reprezentacije za večeras, ali na njemu neće biti dvojice košarkaša Partizana. 

Rade Zagorac i Alen Smailagić propustili su finale Kupa Radivoja Koraća protiv Crvene zvezde zbog povrede, a iz istog razloga na njega neće moći da računa ni Svetislav Pešić. Zagorac je van stroja crno-belih od ranije i još uvek nije spreman za povratak na parket, dok je popularni "Smajli" povedu zaradio u polufinalu protiv FMP-a zbog čega nije bio na raspolaganju Željku Obradoviću u borbi za pehar. 

Informer

Pored toga, Aleksa Avramović, treći iz tabora Partizana, će tokom čitave reprezentativne akcije morati da nastupa sa zaštitnom maskom budući da je u finalu dobio nezgodan udarac. 

Okupljanje reprezentacije zakazano je za ponedeljak uveče, a u predstojećem prozoru Orlove čekaju dve utakmice – sa Slovačkom kod kuće u petak od 20.30, te sa istim protivnikom u gostima narednog ponedeljka!

Srbija je do sada odigrala dva meča, pobeda protiv Letonije, a onda iznenađujući poraz od Belgije u gostima.