Autor: Informer.rs

22.02.2022.

16:11

Foto: Starsportphoto

Sport

GROBARI, OVO MORATE DA ČUJETE! Natho poslao VAŽNU poruku pred MEČEVE sezone sa Zvezdom i Spartom! Ima i jednu veliku ŽELJU!

Fudbaler Partizana Bibras Natho proslavio je u nedelju protiv Radničkog iz Kragujevca 100. utakmicu u crno-belom dresu, a jubilej mu je ulepšan pobedom nad klubom sa "Čika Dače".

Izraelac je kao poklon za ulazak u "odbaranih 100" na poklon dobio uramljeni dres sa brojem 100, sa potpisima svojih saigrača.

- Velika čast za mene. Nije mala stvar igrati u inostranstvu i doći do ove impresivne brojke. Nadam se da ću doći i do brojke od 200 utakmica. To bi bilo savršeno za mene - rekao je Natho za TV Partizan.

Nije krio iskusni vezista da bi želeo da prilikom proslave njegovog sledećeg jubileja, dres Partizana dobije novi izgled.

- Da, želim da umesto "stotke", bude 200, a da umesto dve zvezdice iznad grba imamo tri. Verujem da to možemo zajedno da uradimo u naredne tri godine.

Informer

 

Osvrnuo se izraelski fudbaler na podatak da je legendarni proslavljeni kapiten Partizana, danas trener Čukaričkog Saša Ilić, odigrao više od 800 utakmica u Humskoj.

- Legenda kluba! Veliki igrač! Veliko ime u istoriji ovog kluba. Nisam igrao sa njim, ali jesam protiv njega. Moj cilj je brojka 200 (smeh). Postoje igrači koji su rođeni u ovom klubu... Poput Markovića, Lole, Zdjelara... Oni imaju mnogo utakmica.

Izabranici Aleksandra Stanojevića za dva dana (18.45) igraju jedan od dva najvažnija meča prolećnog dela sezone, protiv Sparte iz Praga na svom terenu. Potom sledi nedeljni derbi (18), na stadionu "Rajko Mitić", sa najvećim rivalom Crvenom zvezdom.

- Mnogo nam je potrebna podrška navijača. Evropa je veliki bonus za klub, verujem da možemo uraditi dobre stvari u ovom takmičenju. Ali, za nas je značajnije prvenstvo. Svi sada žele da nas pobede. Uz podršku naših navijača, mislim da to nije izvodljivo. (smeh) Videlo se to u nedelju, na poslednjoj utakmici, kada je bila sjajna atmosfera. Nama je potrebno više, da stadion bude pun. Zato pozivam navijače, jer zajedno možemo sve - istakao je Natho.