Autor: Informer.rs

24.02.2022.

21:04

Foto: Starsportphoto

Sport

/OCENE/ANKETA/ Dugo će Rikardo PAMTITI ovu noć - dva gola i crveni! Da li ga je ZASLUŽIO?

Crno-beli su do pobede došli golovima dvostrukog strelca Rikarda Gomeša, koji je zaradio isključenje u 65. minutu, dok je čast Sparte spasio Hložek u finišu meča.

Informer

 

Popović (7,5) – Sigurno branio tokom celog meča, uhvatio sve što je trebalo do primljenog gola, kod pogotka Hložeka nije imao ni najmanju krivicu.

Miletić (7,5) – Korektno odradio posao, stigao jednom i da uputi šut ka Holecu.

Vujačić (7,5) – Isto kao u prethodnom slučaju, dobar u defanzivi, uspeo je i da namesti gol Uroševiću, koji je poništen zbog ofsajda.

Saničanin (7) – Morao je bolje da interveniše kod gola Sparte, do tada perfektno odradio zadatake.

Informer

 

Urošević (7) – Najveći krivac kod gola Hložeka, izgubio je loptu posle kojeg je dosuđen faul, a onda i očajno reagovao prilikom centaršuta i gola napadača Sparte.

Zdjelar (8,5) – Sjajno izdanje Partizanovog veziste, kao i u Pragu, direktno spojio Rikarda kod vodećeg gola Partizana, besprekoran u svakom smislu.

Jojić (8,5) – Najveće zasluge za trijumf, uz Zdjelara i dvostrukog strelca Rikarda, idu i na adresu popularnog “Zeke”. Posle njegovog centaršuta iz kornera, Gomeš je udarcem glavom duplirao vođstvo Partizana.

Informer

 

Marković (7,5) – U visokom tempu odigrao do izlaska sa terena, dao maksimum na terenu i veliki doprinos trijumfu.

Natho (7,5) – Punih sat vremena igrao na visokom nivou, odradio značajan posao i videlo se koliko njegovo znanje i iskustvo znači timu crno-belih.

Informer

 

Menig (7,5) – Konstantna opasnost po gol Čeha, ipak, bez konkretnog učinka. Imao je nekoliko puta šansu da se u kontrama proslavi, međutim, za razliku od prvog meča, zatajio je u realizaciji.

Informer

 

Rikardo (8,5) – Nije tragičar zbog isključenja, ali jeste junak zbog dva postignuta gola u prvom poluvremenu i partijom kakve se pružaju samo u najvećim evropskim klubovima. Najveće zasluge za plasman Partizana u osminu finala idu na njegov račun, ipak, njegovo odsustvo u prvoj utakmici osmine finala biće ogroman hendikep za Aleksandra Stanojevića.

Izmene

Jović (7) - Morao da se posveti defanzivi, pošto je samo nekoliko minuta posle njegovog ulaska u igru Rikardo isključen. Taj posao je odradio zadovoljavajuće.

Jevtović (7) - Ušao je da donese stabilnost u igri Partizana, a u finišu je dejstvovao i na boku. Odradio odličan posao.

Terzić (bez ocene) - Premalo vremena za konkretan učinak.

Holender (bez ocene) - Premalo vremena za konkretan učinak.