Autor: Informer.rs

03.03.2022.

17:09

Foto: Starsportphoto

Sport

GROBARI U DELIRIJUMU! Žoc pred derbi dobio SJAJNU vest!

Crno-beli su ubedljivo poraženi u Nišu, ali najtrofejniji evropski stručnjak Željko Obradović nije imao na raspolaganju Alena Smailagića.

Krilni centar se povredio u polufinalu Kupa Karidovja Koraća protiv FMP Železnika, kada je parket morao da napusti posle samo tri minuta igre i od tada ga nije bilo u timu Partizana.

Iako se na prvi pogled činilo da je u pitanju teška povreda kolena, ispostavilo se da je bivši igrač Golden Stejta doživeo istegnuće u skočnom zglobu i kolenu, a procene su bile da će pauzirati oko dve nedelje.

Informer

 

Najnovije analize i dodatni pregledi konstatovali su da je Smailagić spreman i boiće u konkurenciji za tim protiv Crvene zvezde, u nedeljnom derbiju koji se igra od 18.30.

Inače, Partizan je imao dosta pehova na završnom turniru Kupa Radivoja Koraća, jer se tada povredio i Aleksa Avramović doživevši prelom nosa, ali sjajni plej nije pravio pauzu.

Posle Kupa je igrao i za reprezentaciju Srbije protiv Slovačke, i u oba meča bio je najbolji pojedinac. Njegovo učešće u derbiju sa zaštitnom maskom ne dovodi se u pitanje.