Autor: Informer.rs

06.03.2022.

21:39

Foto: Starsportphoto

Sport

AVRAMOVIĆ UNIŠTIO ZVEZDU! Prva dva puta su nas RAZBILI! Otkrio šta je poručio Neši Iliću kada je nastao HAOS na parketu (VIDEO)

On je meč završio sa neverovatna 33 poena, od čega je čak 31 ubacio u drugom poluvremenu! Reprezentativac Srbije je uz to imao i šest asistencija, a pogodio je neverovatnih osam trojki.

Iskreno, osećao sam se fenomenalno u drugom poluvrmenu, osećao sam loptu. Uvek sam znao da dam koš, radio sam to i u Španiji i u Italiji. Ima malo i do ponosa, razbili su nas u prve dve utakmice. Odigrali smo sjajno, dobro napadački. Kevin je bio sjajan u prvom, a ja u drugom poluvremenu - započeo je Avramović izlaganje posle utakmice.

Ne krije bek Partizana da je bio dodatno motivisan.

Imao sam lošu nedelju, loše sam trenirao… Razgovarao sam sa trenerom i to mi je vratilo veru. Selektor mi je takođe rekao da mi veruje. Tako sam izašao na teren. Nisam bio zadovoljan do sada mojim igrama. U prvom delu sezone sam se trudio da odbranom pomognem.

Informer

Aleksa Avramović je bio nerešiva enigma za večitog rivala

Atmosfera u "Pioniru" se dodatno podgrejala kada je Avramović provocirao klupu Crvene zvezde, posle jedne od mnogobrojnih trojki.

Izivinio sam se za taj postupak. To je bila interna šala između Neše Ilića i mene. Nisam hteo da provociram, ni klupu ni trenera. Izvinio sam se.

U poslednjoj četvrtini, kao i po završetku utakmice, Grobari su skandirali svom novom ljubimcu.

Skandirala mi je publika, to je nešto što se pamti - zaključio je Avramović, uz konstaatciju da nikada do sada u karijeri nije postigao osam trojki.