Autor: Informer.rs

09.03.2022.

19:40

Foto: Starsportphoto

Sport

PARTIZANOV TIM ZA FEJENORD! Stanojević sa JEDNOM promenom NAPADA Holanđane! (POTENCIJALNI SASTAV)

Kao i u ostalim dosadašnjim utakmicama, stručni štab lidera Superlige Srbije, suočen je sa velikim kadrovskim problemima pred dolazak holandskog velikana.

Najveću glavobolju crno-belima zadaje činjenica da će naspram sebe imati ekipu koja igra napadački fudbal i u svakom meču postiže veliki broj golova.

Da zlo bude veće po tim iz Humske, u duelu sa Fejenordom, biće lišen svoje najveće snage, najboljeg strelca Superlige Rikarda Gomeša, koji je "pocrveneo" u pobedi nad praškom Spartom, kada je i bio strelac gola koji je "potpisao" prolazak Parnog valjka u osminu finala.

Informer

 

Izostanak fudbalera sa Zelenortskih ostrva nameće zaključak da će trener Stanojević od prvog minuta na teren morati da pošalje supertalentovanog Marka Milovanovića, koji je u prethodnim okršajima pokazao da jednim potezom može da zatrese protivničku mrežu.

Mnogo veći problem treneru Partizana predstavlja izostanak rovitog Aleksandra Miljkovića, nedovoljno pripremljenog Ljubomira Fejse, potom tek izašlog iz prehlade Marka Jevtovića, operisanog Danila Pantića za koga je sezona završena...

Ostalih nedoumica nema, jer će Parni valjak suprostaviti Fejenordu formaciju 4-2-3-1, koju će činiti: Aleksandar Popović - Marko Živković, Igor Vujačić, Siniša Saničanin Slobodan Urošević -  Saša Zdjelar, Milioš Jojić - Lazar Marković. Bibras Natho, Kvinsi Menig - Marko Milovanović.