Autor: Informer.rs

11.03.2022.

18:51

Foto: Starsportphoto

Sport

PONOVO LOŠE VESTI ZA PARTIZAN - NATHO TEŽE POVREĐEN! Strahuju od OZBILJNOG problema...

Crno-beli su bili ravnopravan rival sve do 50. minuta kada se tok utakmice totalno promenio. Imali su izabranici Aleksandra Stanojevića gol prednosti, vodili sa 2:1 kada su se prvotimci Fejenorda razigrali i režirali kompletan preokret u Humskoj. 

Jedan od igrača koji je sigurno falio Partizanu bio je i Bibras Natho koji se našao u startnoj postavi, ali je zbog povrede brzo napustio teren i promenio tok utakmice. 

- Izuzetno teška utakmica. Znali smo da ćemo igrati protiv holandskog tima koji je veoma dobar u napadu i da će nam to biti problem. Nismo igrali najbolje, ali ovo je fudbal i moramo se pripremiti za sledeću veoma važnu utakmicu u nedelju - istakao je Natho. 

Izraelac veruje da tim mora da ispravi greške i bude spreman za nedeljni okršaj protiv Napretka u okviru Superlige budući da crno-beli nemaju pravo na kiks do kraja šampionata. 

- Fejenord je sjajan u napadu i imaju dobre vezne igrače i napadače. Mi moramo poraditi na našim greškama koje smo napravili. Naš trener će sesti sa nama i probaćemo da nakon analize popravimo to, ali najbitnije je da se spremimo za utakmicu u nedelju. Više se radilo o mentalitetu. Možda to što ne volimo pritisak tokom celog meča, a možda i mi nismo bili baš fokusirani i previše smo razmisljali o Superligi. Ne znam, ali nismo najbolje odigrali - jasan je vezista Partizana. 

Nažalost, Natho je juče posle postignutog gola tražio izmenu zbog povrede. Situacija ni danas nije bolja, ali se Izrealac nada da nije reč o nečemu ozbiljnijem. 

- Nisam siguran, videćemo na pregledu. Ne osećam se najbolje, ali nadam se da nije ništa ozbiljno - zaključio je Natho.